Nejprodávanější e-knihy - září 2018
detektivky

Žena s mateřským znaménkem
(1x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky
Ukázky

Žena s mateřským znaménkem

94 Kč
Smrt vilného cizince
Desátý příběh soukromého detektiva Berky je inspirovaný skutečným případem vraždy italského turisty. Za Berkou přichází italský podnikatel doprovázený známým brněnským advokátem....
detektivky
Ukázky

Smrt vilného cizince

169 Kč
Sedmá funkce jazyka - 20%
(5x)
Kdo uloupil dokumenty z aktovky Rolanda Barthese, kterého právě přejel náklaďák? Sémanticko-lingvistická detektivka.
detektivky
Ukázky

Sedmá funkce jazyka

248 Kč
198 Kč
Jeho slovo je zákon - 20%
(1x)
Je leden. Na scéně jsou detektivové Steve Carella z 87. revíru a jeho partner Bert Kling. Jak rozkrývají případ, začíná být jasné, že mrtvoly jsou oběti pouliční války gangů mladistvých.
detektivky
Ukázky

Jeho slovo je zákon

139 Kč
111 Kč
Písařka ze Sieny - 20%
(3x)
Strhující milostný příběh a napínavý historický detektivní příběh, spojující dva lidi napříč časem.
detektivky
Ukázky

Písařka ze Sieny

339 Kč
271 Kč
Přichází čas pomsty
Několik zavražděných azáhadný vzkaz na místě činu. Pilařov je ospalé městečko ve středních Čechách ajeho obyvatelé působí na první pohled mírumilovně. Kdo znich je vrah, který své oběti likviduje spotěšením avelkou vynalézavostí?
detektivky
Ukázky

Přichází čas pomsty

169 Kč
Nesmírný - 20%
(10x)
Šestý případ oddělení Q. V průběhu vyšetřování Rose, Asad, Carl i nováček Gordon odhalují staré tajemství, které hrozí položit čtyřlístek z oddělení Q na lopatky.
detektivky
Ukázky

Nesmírný

199 Kč
159 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
detektivky
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Červenka - 20%
(18x)
Harry Hole pátrá nejdříve po špičkové pušce, určené ke spáchání atentátu a následně po vrahovi válečného veterána. Zatímco stopy vedou do minulosti, vrah si připravuje scénu pro svůj závěrečný výstup.
detektivky
Ukázky

Červenka

299 Kč
239 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
detektivky
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 138 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>