Nejprodávanější tituly - září 2018
kuchařky

Pes, který jedl lanýže - 11%
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
kuchařky

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
318 Kč
První republika u stolu - 11%
První republice bylo vyměřeno jen krátkých dvacet let. Její kultura se promítala nejen do uměleckých děl či architektury, ale i do věcí na první pohled přízemnějších: módy, etikety či stolování.
kuchařky

První republika u stolu

441 Kč
392 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
kuchařky

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
500 paleo receptů - 11%
Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je PALEO dieta založená na tom, co jedli naši předkové.
kuchařky

500 paleo receptů

404 Kč
359 Kč
Dobře živeni - 11%
(1x)
Čeká na vás celkem 115 delikates a variací, vytvořených s požadavkem co nejmenší časové investice, zato s těmi nejvyššími požadavky na chuť a dodržení paleo zásad.
kuchařky

Dobře živeni

323 Kč
287 Kč
Vše o uzení - 14%
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů.
kuchařky

Vše o uzení

232 Kč
199 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři - 11%

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

kuchařky

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
359 Kč
Czech cookbook - 11%
The best recipes of Czech cuisine.
kuchařky

Czech cookbook

269 Kč
239 Kč
Knížka o obilí
Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno vytvořit chutná jídla, dezerty i nápoje.
kuchařky

Knížka o obilí

35 Kč
Paleo vaření
I v současnosti chce mít člověk hodnotnou stravu a neztrácet vařením příliš času. V této knize zjistíte, jak dobrá paleo jídla připravit - od snídaně až po dezert. Podle našich receptů zvládnete uvařit za 20 až 30 minut.
kuchařky

Paleo vaření

134 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>