Nejprodávanější e-knihy - září 2018
romantika

Nárok na lásku - 20%

Co je láska? To, že toho druhého přitahuješ? Že si užiješ několik minut vzrušení? Když cítíš k někomu druhému to, co tě nutí žít dál? Tohle vše prožívá Petr a jeho přátelé v novém příběhu „Nárok na lásku“. Láska umí potěšit, ale i zabolet.

romantika
Ukázky

Nárok na lásku

129 Kč
103 Kč
Toxo - 20%
Toxoplasma gondii je parazit, který zvolna a velmi nenápadně mění povahu svého hostitele. Zpomaluje jeho reakce, posouvá jeho vnímání, působí, že se chová vyšinutě, vlastně proti svým zájmům.
romantika
Ukázky

Toxo

119 Kč
95 Kč
Utajené polibky - 20%
Markéta Hlavicová z Hradiště si má vzít Filipa Kostelského ze Zadovic. Ještě před svatbou prožije několik nepříjemností. Nejprve zemře společnice Anna, která skrývá velké tajemství. Markétě se vrací nemilé vzpomínky na jeden krutý zážitek z dětství.
romantika
Ukázky

Utajené polibky

129 Kč
103 Kč
Druhý břeh
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika
Ukázky

Druhý břeh

189 Kč
Ženské příběhy II. - 20%
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
romantika
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
140 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
romantika
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Minuta na rozloučenou
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2