Nejprodávanější tituly - září 2018
esoterika a astrologie

Zelený drak, karmínový lev - 11%
(1x)
Tuto knihu můžete číst několika způsoby: jako historický román, odehrávající se za vlády Rudolfa II. v Praze, jehož hlavními hrdiny jsou alchymisti Dee a Kelly nebo jako dobrodružnou fantasy. Nebo jako... Na to už přijdete při čtení sami.
esoterika a astrologie

Zelený drak, karmínový lev

287 Kč
255 Kč
Poselství Mistrů - 20%
Zatímco ve svých předešlých knihách se dr. Weiss zabýval spíš vlivem minulých životů na současné životy lidí, v tomto díle se zaměřil na nadčasové, blahodárné a vpravdě božské působení netělesných bytostí, jež jsou zasvěceným známé coby Mistři.
esoterika a astrologie
Ukázky

Poselství Mistrů

169 Kč
135 Kč
Matrix - Božský zdroj - 11%
(1x)
Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech.
esoterika a astrologie

Matrix - Božský zdroj

296 Kč
263 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
esoterika a astrologie

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Grimoire NEXUS - 11%
Pátý díl knihy o okultních grimoárech sestává hned z několika unikátních děl.
esoterika a astrologie

Grimoire NEXUS

315 Kč
280 Kč
Karmické kódy - 11%
Tato kniha nabízí nejen teoretické vysvětlení reinkarnace, karmy a karmických kódů, ale především i praktické analýzy dané životní situace s doporučením, jak jednat a vést svůj život, abyste dosáhli vyšší úrovně...
esoterika a astrologie

Karmické kódy

169 Kč
150 Kč
Apokalypsa a tarot
(1x)
Kniha je druhým z výkladových dílů Janovy Apokalypsy a je pokusem o vysledování analogií mezi ní a symbolikou sedmdesáti osmi tarotových obrazů.
esoterika a astrologie

Apokalypsa a tarot

89 Kč
Marcelka z hor 2 - 11%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2

288 Kč
256 Kč
Astrologie pro každého - 11%
Renomovaná britská astroložka Yasmin Boland ve své knize podává srozumitelný a přitom zcela vyčerpávající úvod do astrologie pro začátečníky i mírně pokročilé.
esoterika a astrologie

Astrologie pro každého

269 Kč
239 Kč
Buddhistická psychoterapie - 11%
Tato kniha vznikla z praxe. Popisuje léčivé a dnes již dobře odzkoušené spojení buddhistických a psychoterapeutických ošetřujících postupů. Jsou zde představeny jak techniky různých moderních terapeutických forem...
esoterika a astrologie

Buddhistická psychoterapie

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 121 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>