Nejprodávanější tituly - září 2018
děti a mládež

Farma - Moje první dotyková knížka - 11%
Dotyková knížka se zvířátky na farmě je ideální pomůcka pro batolata, která díky hmatovým prvkům v knize procvičí svou jemnou motoriku.
děti a mládež

Farma - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Gerda - 11%
(1x)
Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi.
děti a mládež
Ukázky

Gerda

269 Kč
239 Kč
Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel - 11%

Úchvatný průvodce bradavickými školními osnovami i dějinami kouzel. Připomeňte si dvacáté výročí vydání prvního dílu Harryho Pottera a prohlédněte si neobyčejnou sbírku magických artefaktů.

děti a mládež
Ukázky

Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel

359 Kč
319 Kč
Nekonečné prázdniny - 11%
(1x)

Prázdninový deník devítileté Hanky, která sní o velkém přátelství a miluje psy. Dovedete si představit, že by se někdo netěšil na prázdniny? Devítiletá Hanka má celý červenec prožít doma, kde nemá žádného kamaráda.

děti a mládež

Nekonečné prázdniny

215 Kč
191 Kč
Už žádné plenky - Velký pokrok - 11%
Krátký příběh o Béďovi pomáhá dětem s nástupem do školky. Kniha obsahuje pohyblivé prvky tolik oblíbené u dětí, ale také odborné rady pro rodiče.
děti a mládež

Už žádné plenky - Velký pokrok

224 Kč
199 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
děti a mládež

Barvy

203 Kč
180 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
děti a mládež
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

děti a mládež

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 352 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 36 > >>