Nejprodávanější tituly - září 2018
ostatní

Osadní toulky III.

Třetí díl populární řady Osadní toulky čtenáře zavede na další místa zrodu dvou českých fenoménů 20. století – trampingu a nohejbalu, které zásadním způsobem ovlivnily životní osudy několika generací, trávících volný čas na trampských osadách.

ostatní

Osadní toulky III.

242 Kč
Posedlost
Posedlost - vášně a extrémy v umění 20. století. Na pozadí „portrétů“ pěti uměleckých solitérů, v českém prostředí neznámých či málo reflektovaných, nabízí kniha překvapivý pohled na vývoj moderní malby.
ostatní

Posedlost

266 Kč
Poznávám krásu Vašich krajin
(2x)
Březinovy a vlastní listy vydal sám Deml již počátkem třicátých let 20. století ve dvou knihách, teprve nyní však vycházejí formou vzájemná korespondence. Ta bez výraznějších předělů zachycuje téměř tři desetiletí.
ostatní

Poznávám krásu Vašich krajin

429 Kč
Stávám se sám sebou
(1x)
Známý psychiatr a romanopisec odkrývá ve svých pamětech nejen úspěchy, ale i selhání, více než šedesátiletý vztah s milovanou Marylin, rodinný život i přátele nejen z řad slavných osobností oboru.
ostatní
Ukázky

Stávám se sám sebou

404 Kč
Šíp do nebe
(1x)
První díl autobiografie Arthura Koestlera zachycuje dětství, dospívání a mládí pozdějšího slavného autora a končí jeho vstupem do komunistické strany na konci roku 1931.
ostatní

Šíp do nebe

446 Kč
Obrazy
Knižní publikace o 100 plnobarevných stranách, která zachycuje závody veteránských automobilů od roku 1900 až po součastnost, publikace obsahuje velmi málo známé i dosud nezveřejněné mistrovy kresby, je orientována na šířku o formátu A4.
ostatní

Obrazy

359 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
ostatní
Ukázky

Básník

377 Kč
Alois Nožička
(1x)
Publikace se zabývá prvním desetiletím tvorby Aloise Nožičky, který i ve světovém srovnání patří k nejoriginálnějším výtvarníkům druhé poloviny 20. století vyjadřujících se výhradně fotograficky.
ostatní

Alois Nožička

62 Kč
Duchovní rozměr fenoménu Foglar
Působení literárního a výchovného díla Jaroslava Foglara patří mezi mimořádné a pozoruhodné jevy české kultury dvacátého století.
ostatní

Duchovní rozměr fenoménu Foglar

Pavel Hošek (ed.)
252 Kč
Hlubší než nebe, větší než prostor
Vaše Bytí je hlubší než nebe, větší než prostor – a je již tady. Věnujte pozornost spíše stabilnímu pocitu Bytí než vzrušenému pocitu stávání se něčím, protože stávání se nikdy neskončí. (ÚRYVEK Z KNIHY)
ostatní

Hlubší než nebe, větší než prostor

340 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 801 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 81 > >>