Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2018
česká

Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Audiokniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
česká

Stopařem na této zemi

221 Kč
196 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 11%
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
česká

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
279 Kč
Vražda v lázních - 11%
Čtvrtý díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského.
česká
Ukázky

Vražda v lázních

269 Kč
239 Kč
Bílá velryba - 11%
Bílá velryba není jen dobrodružným příběhem z velrybářského prostředí. Autor neopakovatelným stylem popisuje odvěký boj obyčejného člověka s přírodou a zároveň se zamýšlí nad smyslem veškerého lidského snažení.
česká

Bílá velryba

269 Kč
239 Kč
Do vody - 11%
(4x)
Malé městečko Beckford obtáčí řeka, jejíž tichá zátočina vytváří tůň, nad kterou strmí vrcholky skal. Její poklid je však jen zdánlivý - smrt tu během historie našlo nemalé množství žen, pověsti vyprávějí i o topení čarodějnic v rámci "zkoušky vodou"
česká

Do vody

269 Kč
239 Kč
Jak chutná Mozart
Sedmá kniha skladatele a spisovatele Richarda Pachmana Jak chutná Mozart představuje povídky a zamyšlení o cestě k harmonii a ke štěstí.
česká

Jak chutná Mozart

107 Kč
Jak vycvičit draka - 11%
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..
česká

Jak vycvičit draka

242 Kč
215 Kč
Mycelium IV: Vidění - 11%
(3x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
česká

Mycelium IV: Vidění

350 Kč
311 Kč
Saturnin se vrací - 11%
(11x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

česká

Saturnin se vrací

269 Kč
239 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší - 11%
(2x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.
česká

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

305 Kč
271 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>