Nejprodávanější tituly - září 2018
druhý stupeň

Nejhorší děti na světě - 11%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
druhý stupeň
Ukázky

Nejhorší děti na světě

268 Kč
238 Kč
Půlnoční gang - 11%
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
druhý stupeň
Ukázky

Půlnoční gang

358 Kč
318 Kč
Ubulená hromádka štěstí - 11%
Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční.
druhý stupeň

Ubulená hromádka štěstí

179 Kč
159 Kč
Anča a Pepík 2.
(2x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
druhý stupeň

Anča a Pepík 2.

341 Kč
Dospělost je mýtus - 11%
(1x)
Internetová senzace v knižní podobě! Tenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o...
druhý stupeň

Dospělost je mýtus

179 Kč
159 Kč
O duši a dívce - 11%

Větrné hory v sobě skrývají mnohá bohatství. Jsou tajemné, někdy nebezpečné, plné vzácných rostlin i živočichů, mění se s každým ročním obdobím. Něco v nich ale zůstává stejné – jejich majestátnost a moudrost tisíců a milionů let existence.

druhý stupeň

O duši a dívce

269 Kč
239 Kč
Přátelé z pravěku - 11%
V tomto komiksovém svazku naleznou malí i velcí čtenáři příběhy brontosaura Punti, ryboještěra Bonifáce, čolka Radúze a žáby Mahuleny, krokodýla Kryšpína a řady dalších hrdinů.
druhý stupeň

Přátelé z pravěku

179 Kč
159 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

druhý stupeň

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
druhý stupeň

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 6%
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
druhý stupeň
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>