Nejprodávanější tituly - září 2018
filosofie a náboženství

Vytržení - 11%
(3x)
Tato kniha otevřeně mluví o věcech, které přijdou na svět. Nemá však vyděsit. Má potěšit každého, kdo věří proroctvím Bible. Je knihou naděje. Bůh zachrání své děti před největším soužením, jaké svět poznal.
filosofie a náboženství

Vytržení

351 Kč
312 Kč
Evangelii gaudium - 11%
Apoštolská exhortace papeže Františka, při níž vycházel ze závěrečných propozicí loňského synodu o nové evangelizaci. Exhortace se vyznačuje velmi přístupnou a čtivou formou a nese se v téměř důvěrném tónu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Evangelii gaudium

107 Kč
95 Kč
Cesta císařovny - 11%
(1x)
Stará čínská tajemství, jak dosáhnout skutečné radosti, rozkoše, spokojenosti a moci.
filosofie a náboženství

Cesta císařovny

279 Kč
248 Kč
Soumrak homo economicus - 11%
(2x)

Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla. I v tomto textu nalezneme snahu vrátit ekonomii lidský rozměr a lidem víru v ekonomii.

filosofie a náboženství

Soumrak homo economicus

116 Kč
103 Kč
Spratek - 20%
Láska je nade vším. Je všude a v každém! Je to přirozený a normální stav. Stojí za to pracovat na sobě, abychom ji pocítili. V pořadí již osmá kniha známé autorky.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spratek

130 Kč
104 Kč
Buddhistické myšlení - 11%
Tato kniha vede čtenáře k pochopení a ocenění základních pojmů klasického indického buddhistického myšlení: sleduje jeho vývoj už od Buddhovy doby a otvírá pohled na nejnovější vědecké poznatky i sporné otázky.
filosofie a náboženství

Buddhistické myšlení

297 Kč
264 Kč
Rozprava o dobrovolném otroctví - 11%
Výjimečně prozíravý, ba prorocký text přináší pronikavou úvahu s nadčasovou platností o podstatě tyranské vlády a poddanství. Proč vlastně lidé souhlasí se svým vlastním zotročením? Proč na ně přistupují? Proč dobrovolně, ba ochotně slouží?
filosofie a náboženství

Rozprava o dobrovolném otroctví

206 Kč
183 Kč
Anatomie melancholie - 11%
Kniha Roberta Burtona o melancholii vyšla poprvé v roce 1621 a patří k nejznámějším a nejčtenějším naučným dílům té doby. Její téma je však prastaré, jako první je pojednal již Aristotelés.
filosofie a náboženství
Ukázky

Anatomie melancholie

447 Kč
398 Kč
Exilové periodikum - 11%
Jádrem publikace Exilové periodikum Nový život (1949–2001) je bibliografický soupis padesáti tří ročníků exilového periodika, které vycházelo nejprve jako Věstník.
filosofie a náboženství

Exilové periodikum

225 Kč
200 Kč
Krypta

Tradice církevního života se v jednotlivých zemích a později i světadílech utvářely už od doby apoštolské. Některé přetrvaly staletí, jiné zanikly, přestože mnohdy uchovávaly vzácné hodnoty.

filosofie a náboženství

Krypta

80 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 300 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 30 > >>