Nejprodávanější tituly - září 2018
česká

Vesnický závod - 11%
První otevřeně erotický gay román u nás od mladé partnerské dvojice zasazuje akční příběh do horkého léta počátku 90. let na dvou českých vesnicích a originálně jej propojuje s nefalšovaným vzrušením, ale i humorem a nadsázkou.
česká
Ukázky

Vesnický závod

314 Kč
279 Kč
Jednosměrná jízdenka - 11%
Autobiografický inspirativní román o cestě nejen za znovu nalezením ztraceného já se odehrává v prostředí úchvatného Říma a na jednom malém ostrově na jihu Itálie.V období, kdy ostrov vrní zimní autentickou náladou, tajemnou atmosférou
česká

Jednosměrná jízdenka

251 Kč
223 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
česká

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Johana - 11%
(2x)

Jedenácté narozeniny chce Johana oslavit se svou nejlepší kamarádkou Simonou, protože je mají ve stejný měsíc. Johanina máma cvičí džezgymnastiku a je krásná. Na tátu si Johana moc nepamatuje, zato s babičkou tráví spoustu času.

česká

Johana

242 Kč
215 Kč
Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle - 11%
(1x)

Suchý anglický humor na českém venkově v podání autora bestselleru Saturnin se vrací. Vítejte ve světě, ve kterém není místo pro špatnou náladu a kde se nakonec vše v dobré obrátí!

česká

Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle

269 Kč
239 Kč
Rakvičky - 11%
(1x)
Hned v úvodu této vtipné, ale i dojemné perestrojkové „road-movie“ definuje dvacetiletá Róza svůj osudový plán zcela jasně. Musí „najít Ostraváka a přiznat, že ho miluje“. V tu chvíli ještě netuší, jak těžký úkol to bude…
česká

Rakvičky

233 Kč
207 Kč
Jezero - 11%
(8x)

Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.

česká
Ukázky

Jezero

269 Kč
239 Kč
Noc - 6%
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

česká

Noc

254 Kč
239 Kč
Aristokratka ve varu - 11%
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
česká

Aristokratka ve varu

269 Kč
239 Kč
Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl - 11%
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
česká

Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>