Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2018

Mrtví v Badger´s Drift
(2x)
Když jednoho dne zemře postarší slečna Emily Simpsonová při procházce v lese, uchýlí se venkovský lékař k nejjednoduššímu vysvětlení: šlo o přirozenou smrt. Lucy Bellringerová, dobrá přítelkyně zemřelé, má však o oprávněnosti takového tvrzení pochybnosti.

Mrtví v Badger´s Drift

296 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(3x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
Ukázky

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

266 Kč
Neznámí hrdinové
Byli ochotni položit život i za nás – skuteční hrdinové, na které se velmi rychle zapomnělo, nebo zůstali úplně neznámými – služka u Heydrichů, která riskovala život pro druhé, popravený profesor příbramského gymnázia, jehož osud inspiroval vznik povídky a filmu Vyšší princip, „táta parašutistů“, rozvědčík od Berounky a jiní.

Neznámí hrdinové

224 Kč
Obrazy z Nového zákona Další příběhy
Obrazy z Nového zákona vypráví o životě a učení Ježíše Krista a o osudech apoštolů Petra a Pavla.

Obrazy z Nového zákona Další příběhy

224 Kč
Pan Mercedes
(1x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.

Pan Mercedes

314 Kč
Podivuhodný život osamělého pošťáka
(2x)
Kdo jiný by měl ctít listovní tajemství než pošťáci? Jenže mladý pošťák Bilodo je natolik ostýchavý, že si povídá sotva se svou zlatou rybkou.

Podivuhodný život osamělého pošťáka

269 Kč
Pohádka o Raškovi
Slavná povídka Oty Pavla ze sportovního prostředí ožívá jako dramatizace na CD. Ota Pavel zúročil své zkušenosti sportovního novináře v řadě knížek, kde se věnoval osudům legendárních českých sportovců.

Pohádka o Raškovi

134 Kč
Pohádky o princeznách
Každá princezna je jiná: jedna hodná a druhá zlobivá, další nechutnají ani ty nejvybranější pochoutky…Jestli pak podle jména uhádneš, která je která? V knížce se jich ukrývá celkem devět, ale je tu i desátá. Kdopak to asi je?

Pohádky o princeznách

179 Kč
Pozitivní leader
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu?

Pozitivní leader

269 Kč
Proč máma pije
Máma slaví devětatřicáté narozeniny. Před sebou má vidinu hrozivé budoucnosti plnou lidí, kteří ji zvou na kurzy jógy a večírky, kde každý prohlašuje, že se „líznul“ po skleničce vína.

Proč máma pije

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 103 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>