Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
česká

Možná že odcházíme - 20%
(4x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
česká
Ukázky

Možná že odcházíme

149 Kč
119 Kč
Orgonova hvězda - 20%
Orgonova hvězda představuje výběr toho nejlepšího z žánru science fiction od Ladislava Szalaie.
česká
Ukázky

Orgonova hvězda

69 Kč
55 Kč
Prohlédni si tu zemi - 20%
(1x)
Ve své knize Prohlédni si tu zemi Václav Cílek navazuje na své předchozí úspěšné tituly věnované především krajině a místům - Krajiny vnitřní a vnější, Makom a Dýchat s ptáky.
česká
Ukázky

Prohlédni si tu zemi

249 Kč
199 Kč
Rychle a bezbolestně - 20%
(1x)
"Včera tam ještě nebyl. Jen prázdné, špinavé výlohy. Dnes, s úderem deváté, se tu objevil. Aranžérka pověsila do výlohy velký plakát a nad vchodem se rozsvítil neonový nápis: Rychle a bezbolestně. Nic víc. Nový obchod na pěší zóně v Praze.
česká
Ukázky

Rychle a bezbolestně

254 Kč
203 Kč
Smrt krále Šumavy - 20%
(3x)

Kdo byl ve skutečnosti slavný pašerák Kilián Nowotný, přezdívaný Král Šumavy? Na čem a kdy vydělal svůj první milion? Příběh ze současných Čech od Martina Sichingera, držitele Literární ceny Knižního klubu za román Cukrový klaun (2008).

česká
Ukázky

Smrt krále Šumavy

139 Kč
111 Kč
Supermarket sovětských hrdinů - 20%
(2x)
Kniha Supermarket sovětských hrdinů shrnuje šest kratších beletristických textů Jáchyma Topola. Je bohatě ilustrována (Michal Cihlář, Robert Portel, Juraj Horváth) a doplněna fotografiemi.
česká
Ukázky

Supermarket sovětských hrdinů

199 Kč
159 Kč
Tajemství skvělých prezentací Steva Jobse - 20%
(1x)
Světově populární prezentace Steva Jobse, zakladatele a ředitele společnosti Apple, se staly novým zlatým standardem. Tato kniha vám krok za krokem ukáže, jak můžete techniky Steva Jobse využít při svých vlastních vystoupeních.
česká
Ukázky

Tajemství skvělých prezentací Steva Jobse

297 Kč
238 Kč
Terezka a kaštanový skřítek - 20%
(1x)

V pohádkovém příběhu se malá Terezka setkává se skřítkem Kaštalínkem, kterému zlý čaroděj Marcipán ukradl noty z písničky.

česká
Ukázky

Terezka a kaštanový skřítek

98 Kč
78 Kč
Tři novely - 20%
(2x)
Souhrnné vydání tří novel vedoucího hudební skupiny Psí vojáci - Zápisky milencovy, Karla Klenotníka cesta na Korsiku, Mně 13. Báseň v próze Zápisky milencovy vychází poprvé.
česká
Ukázky

Tři novely

98 Kč
78 Kč
Vládce hurikánů - 20%
Speciální agent Mark Stone a jeho přítel android Ray jsou v naší budoucnosti vysláni na planetu, která je nejen daleko od Země, ale je i vzdálená v čase. Jejich úkolem je zabránit kosmické mezirasové válce.
česká
Ukázky

Vládce hurikánů

59 Kč
47 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100