Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2018

Osmičky
Všechna důležitá výročí končící na osmičku vám přibližují variabilními formami historikové z Historického ústavu Filozo? cké fakulty Masarykovy univerzity.

Osmičky

359 Kč
Paměť a dějiny č. 2/2018
Druhé číslo revue Paměť a dějiny se věnuje kulatému výročí „srpnové okupace“. Filozof a teolog Wolfram Tschiche ve vzpomínkově laděném textu píše o tom, jak ho události v Československu přiměly definitivně se vymezit vůči komunistickému režimu ...

Paměť a dějiny č. 2/2018

68 Kč
Podoby československé normalizace
Kniha představuje multižánrovou publikaci věnující se pozdně socialistickému Československu.

Podoby československé normalizace

269 Kč
Praxe Horev-klubu I
Kniha Praxe Horev-klubu I poprvé zpřístupňuje čtenářské obci praktické učební texty, vypracované žáky nejvýznamnějšího českého hermetika Pierra de Lasenic (1900–1944) a jím samotným.

Praxe Horev-klubu I

288 Kč
Příběhy pilota Pirxe
Ve vesmírném pilotu Pirxovi stvořil světoznámý autor science fiction Stanisław Lem jednu ze svých nejzajímavějších postav: snílka toužícího po kosmických objevech, který si díky svému nekonvenčnímu myšlení dokáže poradit v konfrontacích se stroji i lidmi.

Příběhy pilota Pirxe

269 Kč
Případy detektiva Ťopa
Detektiv Ťop je prostě top a ať už zmizí cokoli, brzy zachytí správnou sťopu! Vezměte svoje děti na cestu kolem světa po nejkrásnějších metropolích planety, které v této „hledací“ knížce ztvárnila ilustrátorka Kateřina Bažantová.

Případy detektiva Ťopa

268 Kč
Raketa 16
(1x)
Časopis pro děti chytrých rodičů.
Ukázky

Raketa 16

89 Kč
Stín katedrály
(1x)
Pátý román spisovatele oceněného cenou Magnesia Litera. Nejznámější pražský chrám postihnou strašlivé události: na zdech se objevují znamení s rohy, v zamrzlých kropenkách se zrcadlí budoucnost a v relikviářích přibývají čerstvé ostatky neznámého původu.

Stín katedrály

205 Kč
Sto let českých Vánoc
Jak Vánoce prožívali řadoví občané, někteří českoslovenští prezidenti, vojáci zahraniční armády, dělníci nuceně nasazení v Říši nebo političtí vězni nacismu a komunismu?

Sto let českých Vánoc

405 Kč
Století trampingu / A Century of Tramping
Výpravná publikace Národního muzea vychází ke stoletému výročí fenoménu české kultury - trampského hnutí.

Století trampingu / A Century of Tramping

250 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100