Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
všeobecné a ostatní

Praktická homeopatie - 20%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Praktická homeopatie

305 Kč
244 Kč
Vařit, či nevařit? - 20%
V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vařit, či nevařit?

198 Kč
158 Kč
Zdravá výživa pro celou rodinu - 20%
Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravá výživa pro celou rodinu

339 Kč
271 Kč
Jóga, dech a meditace - 20%
Nechte se inspirovat ke cvičení jógy východní tradicí a povídáním o Indii. Vyzkoušejte si jednoduché základní techniky jógy v domácím prostředí a využijte připravený 30minutový ranní program pro aktivaci energie.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga, dech a meditace

246 Kč
197 Kč
Klasické masáže - 20%
Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže. Mohou ji využít studenti vysokých i středních škol, účastníci rekvalifikačních kurzů, maséři,fyzioterapeuti, ale i široká veřejnost.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Klasické masáže

203 Kč
162 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
všeobecné a ostatní
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 20%
Víte, jak správně ve fitku rolovat? Víte, jak k tomu využívat pěnové válce? Mnoho dalších praktických odpovědí včetně cvičení fascií a velkého zásobníku cviků naleznete v této příručce plné barevných fotografií!
všeobecné a ostatní
Ukázky

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

212 Kč
170 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Fotokuchařka Josefa Drábka - 20%
Víte, proč byste si měl/a určitě koupit tuto kuchařku? Protože při přípravě v ní uvedených jídel nebudete vůbec váhat, zda postupujete správně, či ne. Každý recept je totiž nejen popsán krůček po krůčku, ale také podrobně zobrazený.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fotokuchařka Josefa Drábka

297 Kč
238 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 127 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>