Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
kariéra

Grafologie pro personalisty a manažery - 20%
Chcete se rychleji orientovat v myšlení a chování svých profesních partnerů? Toužíte podpořit své sebepoznání, vlastní seberozvoj a zvýšit svou sociální inteligenci?
kariéra
Ukázky

Grafologie pro personalisty a manažery

186 Kč
149 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
kariéra
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Řízení lidských zdrojů - 20%
Desáté, výrazně přepracované a zmodernizované vydání světového bestselleru představuje nejnovější trendy a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů.
kariéra
Ukázky

Řízení lidských zdrojů

842 Kč
674 Kč
Vše o přijímacím pohovoru - 20%
(1x)
Proč si zvolit právě tuto knihu a ne nějakou jinou? Odlišnost této knížky spočívá mimo jiné v tom, že si nečiní nárok kohokoli doslova přes noc naučit umění získat skvělé zaměstnání bez usilovného snažení.
kariéra
Ukázky

Vše o přijímacím pohovoru

159 Kč
127 Kč
Atraktivní životopis v angličtině - 20%
Vyžadují po vás podklady k výběrovému řízení v angličtině? Ucházíte se o práci v mezinárodní firmě nebo o studium či práci v zahraničí? Co je důležité pro úspěšný životopis a motivační dopis?
kariéra
Ukázky

Atraktivní životopis v angličtině

169 Kč
135 Kč
Jak úspěšně hledat a získat zaměstnání - 20%
Hledáte zaměstnání? Chcete konečně získat vytoužené pracovní místo? Pak je pro vás tato praktická příručka tou nejlepší volbou.
kariéra
Ukázky

Jak úspěšně hledat a získat zaměstnání

133 Kč
106 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 106 položek
<< < 1 .. 9 10 11