Nejprodávanější tituly v roce 2018
partnerství

Partnerství - 11%
Autor odpovídá na otázky související s partnerským životem se svým osvědčeným pedagogickým a vypravěčským talentem. Za svého více než padesátiletého kněžského i výchovného působení už viděl množství neúspěchů, ale i úspěchů v partnerské lásce.
partnerství

Partnerství

143 Kč
127 Kč
Dokonalá svůdkyně - 20%
Díky této knize odhalíte tajemství dokonalé svůdkyně - od prvního sbližování, probuzení touhy až po splnění všech vašich přání.
partnerství
Ukázky

Dokonalá svůdkyně

237 Kč
190 Kč
Proč jsou šťastné páry šťastné - 20%
(1x)
Máte rádi svého partnera, ale přesto se někdy ptáte, jak má vaše láska neustále zvládat všechna ta klopýtnutí všedních dnů?
partnerství
Ukázky

Proč jsou šťastné páry šťastné

212 Kč
170 Kč
Tajemství ženské sexuality - 6%

Kniha předního českého sexuologa objasňuje principy vztahu žen k sexu a pomůže jak ženám, tak mužům najít cestu k odhalení těch nejtajemnějších zákoutí sexuality.

partnerství

Tajemství ženské sexuality

212 Kč
199 Kč
Jak utajit / odhalit nevěru - 11%
(1x)
Rádce, jak vztah utajit, jak komunikovat, kde se scházet, jak reagovat - vše na základě praktických zkušeností "odborných konzultantů", takže nakonec veškeré rady a tipy vychází z reálných situací.
partnerství

Jak utajit / odhalit nevěru

116 Kč
103 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
partnerství
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Manželství s nervákem - 20%
Žijete se žárlivcem či hysterikem? Je Váš partner alkoholik nebo neurotik, ale i přesto se nechcete rozvádět? Známý český psycholog Vám poradí, jak se vyhnout problémům a stresovým situacím, které vznikají v manželství s takovou problematickou osobou.
partnerství
Ukázky

Manželství s nervákem

149 Kč
119 Kč
Sexualizovaná realita pracovních vztahů - 11%
Kniha Sexualizovaná realita pracovních vztahů je výsledkem sociologického výzkumu obtěžování z důvodu pohlaví a sexuálního obtěžování, který realizovalo oddělení Gender & sociologie SOÚ AV ČR.
partnerství

Sexualizovaná realita pracovních vztahů

131 Kč
117 Kč
Jak předejít krizi v manželství - 20%
Manželství je soužití permanentně ohrožované potenciální krizí. Autor s humorem sobě vlastním demytizuje partnerské soužití, popisuje vnější a vnitřní zdroje partnerských problémů a zaměřuje čtenářovu pozornost na konstruktivní řešení problémů.
partnerství
Ukázky

Jak předejít krizi v manželství

110 Kč
88 Kč
Slovník erotických snových symbolů - 11%
Kniha vám pomůže odhalit smyslná tajemství vašich snů.
partnerství

Slovník erotických snových symbolů

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 122 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>