Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
pohádky a legendy

Zlatý poklad - 20%
(11x)
Bohatě ilustrovaná kniha pohádek známých ekonomů.
pohádky a legendy
Ukázky

Zlatý poklad

169 Kč
135 Kč
Povídání o pejskovi a kočičce - 20%
(2x)
S nesmrtelnou dvojicí pejska a kočičky si budeme vyprávět, jak myli podlahu, jak si pejsek roztrhl kaťata, jak dělali k svátku dort, jak našli panenku, která tence plakala a další oblíbené pohádky.
pohádky a legendy
Ukázky

Povídání o pejskovi a kočičce

99 Kč
79 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
pohádky a legendy
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Staré pověsti české pro děti - 20%
Kouzelně převyprávěné Staré pověsti české jsou psány současným moderním jazykem, kterému dnešní děti snadno porozumí, a tak, aby je zaujala historie našeho českého národa. Při čtení nejznámějších pověstí se děti nejen poučí, ale také skvělé pobaví.
pohádky a legendy
Ukázky

Staré pověsti české pro děti

237 Kč
190 Kč
Devatero pohádek - 20%
Devatero pohádek a ještě jedna od Josefa Čapka jako přívažek (poprvé vyšlo roku 1931) patří mezi nejoblíbenější klasické české pohádkové knihy. Pohádky o psech, kočkách, ptácích, vodnících, pošťácích, doktorech, loupežnících, tulácích i policistech.
pohádky a legendy
Ukázky

Devatero pohádek

149 Kč
119 Kč
Pohádky Boženy Němcové - 20%
Klasické pohádky Boženy Němcové doplněné dětskými ilustracemi. Kniha obsahuje celkem 14 pohádek a 20 původních ilustrací.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky Boženy Němcové

69 Kč
55 Kč
Pohádky o čarodějích - 20%
Pod starým hradištěm sídlí velká moc i temné zlo. Když se za bouře dva pasáčci propadnou pod zem, stanou se z nich čarodějové. Zatímco dobrosrdečný Akir chce pomáhat lidem, Dekel touží ovládnout království.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky o čarodějích

85 Kč
68 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Detektivové - 20%
(1x)
Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu. Důvtipní malí detektivové přivedou policii na stopu zloděje.
pohádky a legendy
Ukázky

Detektivové

186 Kč
149 Kč
Terezka a kaštanový skřítek - 20%
(1x)

V pohádkovém příběhu se malá Terezka setkává se skřítkem Kaštalínkem, kterému zlý čaroděj Marcipán ukradl noty z písničky.

pohádky a legendy
Ukázky

Terezka a kaštanový skřítek

98 Kč
78 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 46 položek
1 2 3 .. 5 > >>