Nejprodávanější Kniha v roce 2018
pohádky a legendy

Flandil ve školce - 11%
(1x)
Příhody šnečka Flandila jsou určené především dětem předškolního věku a jejich rodičům. Flandílek se ocitá v prostředí školky v situacích, které mnohé děti důvěrně znají, a často si s nimi nevědí rady.
pohádky a legendy

Flandil ve školce

198 Kč
176 Kč
Co skrývá noc - 41%
(1x)
První světélkující kniha vašeho dítěte s názvem Co skrývá noc je skvělý autorský počin výtvarnice Kateřiny Bažantové. Princip je přitom jednoduchý – díky textům a zábavným ilustracím procvičíte s dětmi počty, a to ideálně pod dekou a s baterkou.
pohádky a legendy

Co skrývá noc

318 Kč
189 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
pohádky a legendy
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy - 11%
(5x)
Další autorská kniha známého brněnského ilustrátora a výtvarníka Pavla Čecha.
Knížka vypráví o pavoučkovi Čendovi a dřevěné kukačce, kteří spolu žijí ve starém opuštěném domě, a o tom, co se stane, když do domu vnikne zloděj.
pohádky a legendy

Dobrodružství pavouka Čendy

288 Kč
256 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
pohádky a legendy

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Robinson - 11%
(2x)
Petr Sís ve své nejnovější knize pro malé děti proplétá legendární příběh Robinsona Crusoe se zážitkem z vlastního dětství. Po jednom školním maškarním bálu se hrdina ocitne na pustém tropickém ostrově, který se stane jeho novým domovem.
pohádky a legendy

Robinson

356 Kč
316 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
pohádky a legendy

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Haló, Jácíčku - 11%
Příběhy o velkém přátelství malého zajíčka a veverky vyprávějí jednoduše a průzračně o těch nejobyčejnějších, ale zároveň nejmocnějších okamžicích dětství.
pohádky a legendy

Haló, Jácíčku

269 Kč
239 Kč
Čarodějův učeň - 6%
(17x)
Převyprávění lužickosrbské legendy o Krabatovi z přelomu 17. a 18. století ze slezské Horní Lužice, již nám poutavým jazykem předkládá známý německý spisovatel, je o silách srdce, jež nelze změnit a jež ovládají naše city a jednání.
pohádky a legendy

Čarodějův učeň

415 Kč
390 Kč
Zahrada /Jiří Trnka/ - 11%
(3x)
Zahrada Jiřího Trnky patří mezi díla, která léta oslovují děti i dospělé. Má své kouzlo, poezii i humor. Pohádku Trnka nejen ilustroval, ale sám i napsal.
pohádky a legendy

Zahrada /Jiří Trnka/

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 452 položek
1 2 3 .. 46 > >>