Nejprodávanější hudba v roce 2018
alternativní hudba

Zvíře jménem Podzim - 11%
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
alternativní hudba

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
399 Kč
Post Traumatic - 11%
Michael Kenji Shinoda je americký hudebník, hudební producent a umělec. Nejvíce je známý jako raper, producent, klávesista, kytarista a také jako vokálista americké hudební skupiny Linkin Park.
alternativní hudba

Post Traumatic

386 Kč
343 Kč
Muna - 11%
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
alternativní hudba

Muna

359 Kč
319 Kč
At Home - 11%
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
alternativní hudba

At Home

314 Kč
279 Kč
Pro mě na

Dvojalbum vydané v září roku 2016 vzniklo vzájemnou tvůrčí inspirací tří hráčů: Petr Nikl – zpěv a texty, Petr Korbelář – klapkodastrová kytara, Jan Kotulán- bambusová flétna. Obsahuje šestnáct autorských písní.

alternativní hudba

Pro mě na

399 Kč
Z ruky zobať - 11%
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
alternativní hudba

Z ruky zobať

269 Kč
239 Kč
Přítel člověka (2017) - 11%
Reedice legendárního alba se čtyřmi bonusy! V roce 2007 se Traband vrátil po pauze nejen na koncertní pódia, ale i s novou nahrávkou Přítel člověka.
alternativní hudba

Přítel člověka (2017)

269 Kč
239 Kč
Neslýchané - 11%

Rockové album skupiny Traband s názvem Neslýchané! plus DVD s názvem Neslyšené. Na CD Neslýchané! naleznete novější skladby skupiny Traband a DVD Neslyšené vám nabízí unikátní projekt –starší trabandí písně tlumočené slyšícími i neslyšícími tlumočníky do českého znakového jazyka.

alternativní hudba

Neslýchané

269 Kč
239 Kč
Edel - 11%
Deska, která rozlévá svůj záběr až k rockovým břehům Dunaje, díky hostujícím muzikantům, se kterými Vladimír Václavek vytvořil originální barvitou nahrávku.
alternativní hudba

Edel

269 Kč
239 Kč
Sens - 11%
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
alternativní hudba

Sens

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 37 položek
1 2 3 4 > >>