Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
ekonomie

Firemní nákup a e-aukce - 20%
Nakupovat správně a od správných dodavatelů je jedním z nejdůležitějších požadavků kladených na firemní nákupní týmy.
ekonomie
Ukázky

Firemní nákup a e-aukce

212 Kč
170 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
ekonomie
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Řízení lidských zdrojů - 20%
Desáté, výrazně přepracované a zmodernizované vydání světového bestselleru představuje nejnovější trendy a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů.
ekonomie
Ukázky

Řízení lidských zdrojů

842 Kč
674 Kč
Firemní strategie pro praxi - 20%
Ať už jste manažer nebo majitel malé či střední firmy, nahraďte konečně pouhý dlouhodobý plán své firmy skutečnou podnikatelskou strategií, která vám pomůže úspěšně a dlouhodobě působit na trhu a zvítězit nad konkurencí.
ekonomie
Ukázky

Firemní strategie pro praxi

246 Kč
197 Kč
Inventarizace v praxi - 20%
Uznávaný odborník odpovídá na všechny možné otázky — provede vás všemi povinnostmi, které souvisejí s prováděním inventarizace majetků a závazků v praxi účetních jednotek.
ekonomie
Ukázky

Inventarizace v praxi

220 Kč
176 Kč
Řízení jakosti a ochrana spotřebitele - 20%
Druhé, aktualizované vydání praktické publikace nabízí nejnovější poznatky z oblasti jakosti, řízení jakosti a ochrany spotřebitele. Kniha obsahuje přehled nejdůležitější legislativy jakosti a přístupů zabezpečování jakosti ve smyslu norem ISO 9000.
ekonomie
Ukázky

Řízení jakosti a ochrana spotřebitele

246 Kč
197 Kč
Oceňování finančních institucí - 20%
Oceňování finančních institucí nabývá v posledních letech na významu. Fúze a akvizice těchto subjektů, rozvinutost a vzájemná provázanost finančních trhů a komplexnost nabízených služeb zvyšuje náročnost na stanovení jejich reálné hodnoty.
ekonomie
Ukázky

Oceňování finančních institucí

336 Kč
269 Kč
Jak podnikat po vstupu do EU - 20%
Podnikatelé, manažeři a pracovníci veřejné správy v knize najdou nejaktuálnější informace o českém podnikatelském prostředí. Autoři se zabývají zlepšováním řízení firem, přibližují možnosti podpory podnikání v ČR a v EU, neopomíjejí ani právními aspekty.
ekonomie
Ukázky

Jak podnikat po vstupu do EU

421 Kč
337 Kč
Veletrhy a výstavy - 20%
Co firmě přinese účast na výstavách a veletrzích? Jak se na ně krok za krokem správně připravit? Na co určitě nezapomenout? Četné příklady z marketingové praxe a přehledně členěný text pomohou všem současným i budoucím vystavovatelům.
ekonomie
Ukázky

Veletrhy a výstavy

168 Kč
134 Kč
Aplikační služby IS/ICT formou ASP - 20%
Ekonomická recese a prasknutí tzv. internetové bubliny přivedly na přelomu tisíciletí mnohé manažery k přehodnocení investic do informačních systémů a informačních a komunikačních technologií.
ekonomie
Ukázky

Aplikační služby IS/ICT formou ASP

153 Kč
122 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 251 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>