Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
hobby

Feng-šuej
V této stručné a nádherně ilustrované knize nás mezinárodně známý mistr feng-šuej Richard Creightmore na základě své celoživotní praxe seznamuje pomocí jednoduchých a jasných pojmů s jednou z nejstarších a nejmagičtějších klasických nauk - feng-šuej.
hobby
Ukázky

Feng-šuej

149 Kč
Háčkování
Moderně pojatá kniha od české autorky o klasické textilní technice je na trhu ojedinělá. Je zaměřena výhradně na háčkování s podrobnou školičkou pro začátečníky, doplněnou o fotografie a barevné nákresy základních ok a technik.
hobby
Ukázky

Háčkování

297 Kč
Redakční práce
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
hobby
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb
Obnova remízků, biocenter a biokoridorů, zakládání biopásů, zatravněných pásů a jiných krajinných prvků, políček nezbytných pro život zvěře jsou některá z opatření, která zvyšují přírodní hodnotu polních honiteb.
hobby
Ukázky

Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb

195 Kč
Malujeme na sklo
Koupit si v dnešní době barvy na sklo není nijak složité. Možná vám ale chybí odvaha pustit se s nimi do práce. Pokud chcete získat nejen více odvahy, ale také inspiraci a mnoho dobrých rad, tato kniha bude vaším skvělým pomocníkem.
hobby
Ukázky

Malujeme na sklo

127 Kč
Voskařství
Od kdy a jak se vyrábí svíčky se dozvíte v knize o voskařském řemesle, které je v centru zájmu současné rukodělné výroby. Kniha je určena všem zájemcům o tradiční rukodělná řemesla, aktivním tvůrcům i vytvarným dílnám nejrůznějšího druhu.
hobby
Ukázky

Voskařství

118 Kč
Keramika I
Jak napovídá název, při vytváření výrobků podle této knihy nebudete potřebovat žádné zvláštní pomůcky. Publikace vás seznamí s různými technikami, které se používají při modelování z hlíny — modelování z hroudy, plátů, válečků, kuliček a volné ruky.
hobby
Ukázky

Keramika I

110 Kč
Amos 03/2018
Třetí číslo časopisu Creative AMOS ročníku 2018 s letními nápady na tvoření nejen s dětmi.
hobby
Ukázky

Amos 03/2018

49 Kč
Pracujeme se dřevem
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby
Ukázky

Pracujeme se dřevem

127 Kč
Běhání
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
hobby
Ukázky

Běhání

169 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>