Nejprodávanější Kniha v roce 2018
umění a architektura

Andy Warhol - Gigant - 58%
(1x)
Pouze jediné vydání knihy Andy Warhol: Gigant je mimořádným nakladatelským počinem, který by neměl uniknout žádnému milovníku moderního výtvarného umění a životního stylu, který Andy Warhol ztělesňoval. Obří svazek měří 43 x 33 cm a váží 7,5 kg !!!
umění a architektura

Andy Warhol - Gigant

3 600 Kč
1 498 Kč
Hliněný panáček - 11%

Jiří Duchek patří už k nové generaci řemeslných tvůrců, kteří nepracují jen pro užitek, ale pro věc samu. Posun hrnčířství k volné tvorbě je zřejmý, žádané jsou nejen čajové misky a konvice, ale i nádoby čistě dekorativní neurčitého účelu.

umění a architektura

Hliněný panáček

449 Kč
399 Kč
Vlastní cestou - 20%
Kniha Vlastní cestou je výpravná obrazová publikace koncipovaná jako výběr originálů Zdeňka Buriana z významné privátní sbírky.
umění a architektura

Vlastní cestou

389 Kč
311 Kč
A pásly by se tam ovce... - 11%
(1x)
Autobiografický text historičky fotografie Anny Fárové, který poprvé vyšel v rámci obsáhlejší knihy Dvě tváře. Toto samostatné vydání je doplněno desítkami unikátních fotografií, mimo jiné od Henriho Cartier-Bressona, Josefa Koudelky,Inge Morathové, ...
umění a architektura

A pásly by se tam ovce...

269 Kč
239 Kč
Jindřich Štyrský (monografie)
Cílem první monografie Jindřicha Štyrského (1899–1942) je představit jej jako všestrannou osobnost, jejíž vklad do evropského meziválečného umění byl mimořádný.
umění a architektura

Jindřich Štyrský (monografie)

1 992 Kč
Milan Knížák - Žít jinak
Milan Knížák náleží k tvůrcům, jejichž dílo i postoje fascinují a zároveň znepokojují a provokují svou nesmlouvavou přímočarostí, ojedinělou schopností působit snad ve všech sférách umělecké činnosti a niternou potřebou přesahovat hranice umění.
umění a architektura
Ukázky

Milan Knížák - Žít jinak

558 Kč
Jan Saudek - Svobodný, ženatý, rozvedený, vdovec - 11%

Život jako bestseller – syrová zpověď světově proslulého českého fotografa. Autorská kniha, ilustrovaná černobílými fotografiemi z počátků Saudkovy tvorby, podává neotřelý pohled na umělcův život a lidi, kteří jím prošli.

umění a architektura

Jan Saudek - Svobodný, ženatý, rozvedený, vdovec

224 Kč
199 Kč
Friedl - 11%
Příběh této knihy zní jako mnohohlasý chór. K literární rekonstrukci partu titulní postavy Friedl Dicker-Brandeisové využívá autorka vzpomínky žáků a přátel i výňatky z dochované korespondence.
umění a architektura

Friedl

359 Kč
319 Kč
Metropolitní rozhovory - Roman Koucký 2012/2016 - 11%

Síla města je ve sdíleném celku, nikoli pouze v osobním detailu a jednotlivostech. Kniha je souborem jedenácti rozhovorů, které autor vznikajícího Metropolitního plánu, renomovaný architekt Roman Koucký, poskytl médiím v průběhu posledních pěti let.

umění a architektura

Metropolitní rozhovory - Roman Koucký 2012/2016

200 Kč
178 Kč
Výtvarná čítanka - 11%
Kniha vznikla jako pečlivě komponovaný výběr medailonů a črt věnovaných osobnostem či místům, k nimž autor má nebo měl bližší vztah, i drobnějších textů o jednotlivých obrazech či sochách, a textů příležitostných.
umění a architektura

Výtvarná čítanka

283 Kč
251 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>