Nejprodávanější Kniha v roce 2018
užitková zahrada

Biozahrada - Zahrada bez chemie a plná života - 11%
Kniha Arnošta Tabacha je logicky sestavená z jeho příspěvků do různých periodik a z rukopisu, který zanechal po předčasné smrti, doplněná o aktuální fotografie. Naučí začínající zahrádkáře ekologicky myslet a v souladu s přírodou...
užitková zahrada

Biozahrada - Zahrada bez chemie a plná života

224 Kč
199 Kč
Jak se žije u Wohllebenů - 30%
Radost Wohllebenových ze zahrady a zvířat, respekt vůči přírodě a praktické úvahy o udržitelnosti činí z této knihy inspirační zdroj pro všechny, kdo již o samozásobitelství nechtějí jen snít.
užitková zahrada
Ukázky

Jak se žije u Wohllebenů

538 Kč
377 Kč
BIOzahradničení
Peter Berg je biologicko-dynamickým zahradníkem a také oblíbeným autorem knih o biozahradách. V této knize nás krok za krokem za pomoci mnoha ilustračních obrázků uvádí do základů biozahradničení.
užitková zahrada
Ukázky

BIOzahradničení

314 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
užitková zahrada

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Zahrady ve městě. Urban Gardering. - 11%
(1x)
Podle novináře a autora knihy Martina Raspera by se zahrady měly stát součástí měst. Tato kniha pojednává o "Zahradničení ve městě" a ekologickém a kulturním pozadí tohoto zdánlivě nového fenoménu.
užitková zahrada
Ukázky

Zahrady ve městě. Urban Gardering.

313 Kč
278 Kč
BIO je naše cesta
Proč se rozhodli pro cestu BIO? Jak žijí? A jsou šťastní v tom, co dělají? V životě? Splnil se jim jejich sen nebo by to chtěli jinak? Všechny tyto otázky spolu souvisí a skoro na všechny tady dostanete odpověď.
užitková zahrada
Ukázky

BIO je naše cesta

116 Kč
Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě - 11%
Bylinky z vlastní sklizně – čerstvé na váš stůl. Zkušená odbornice Christine Rechtová vysvětluje, jak se pěstují bylinky na okně, na balkoně nebo na zahradě. Všechny pěstitelské návody si můžete lehce vyzkoušet.
užitková zahrada

Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě

116 Kč
103 Kč
Zelené koření - 11%
Kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. Kniha obsahuje výběr asi stovky nejpoužívanějších rostlin pěstovaných či sbíraných ve volné přírodě.
užitková zahrada

Zelené koření

449 Kč
399 Kč
Jak pěstovat chilli
Tato kniha vysvětluje všechno, co potřebuje pěstitel chilli vědět bez ohledu na to, zda má předchozí zkušenosti s pěstováním rostlin, či nikoliv.
užitková zahrada

Jak pěstovat chilli

162 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2