Nejprodávanější tituly v roce 2018
svět

Praha neznámá II
V druhém díle Prahy neznámé nás autor zavede do dalších méně známých pražských čtvrtí.
svět

Praha neznámá II

359 Kč
Navždy Provence
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
svět
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
Toulavá kamera 20
Dvacáté pokračování oblíbené ediční řady obsahuje tradičních padesát reportáží, doplněných fotografiemi, mapami a praktickými informacemi.
svět

Toulavá kamera 20

296 Kč
Expedice
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
svět

Expedice

358 Kč
Skotsko
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
svět

Skotsko

268 Kč
Tajemná místa nacismu
Vydejte se na místa spojená s jedním z nejtěžších období našich dějin.
svět

Tajemná místa nacismu

269 Kč
Transsibiřská magistrála
(1x)
Autor ve své čtvrté knize věnované Rusku seznamuje čtenáře s nejdelší železniční tratí na světě od prvních plánů až po současnost.
svět

Transsibiřská magistrála

351 Kč
Příběhy velkých měst
Od počátků urbanizace v Mezopotámii až po dnešní globální metropole byla velká města průvodním znakem rozvoje lidské civilizace. Kniha Příběhy velkých měst vypráví jejich příběhy počínaje starověkem, od Uruku a Memfisu až po Jeruzalém a Alexandrii.
svět

Příběhy velkých měst

359 Kč
Thajsko
Tento průvodce popisuje 23 nejkrásnějších ostrovů Thajska, které autor sám navštívil a nafotil. Každý ostrov má v knize svou kapitolu. Každá kapitola má pevnou strukturu, prvním bodem je poloha ostrova a jeho zařazení do skupiny ostrovů.
svět
Ukázky

Thajsko

89 Kč
Encyklopedie magických míst
(1x)
Lákají vás dobrodružné cesty do tajuplných končin naší vlasti, kde ožívají mýty a zjevují se nadpřirozené bytosti? Chcete na vlastní kůži pocítit sílu a magičnost posvátných míst, které uctívali už naši dávní předkové? Máte rádi tajemstvím opředené příběhy a dodnes neodhalené a provokující záhady?
svět

Encyklopedie magických míst

449 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 257 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>