Nejprodávanější tituly v roce 2018
pedagogika

Rok I. - 11%
Publikace se věnuje problematice společného vzdělávání. Autorka se věnuje nejen vzdělávání žáků s nějakou „diagnózou“, ale nezapomíná ani na žáky cizince a osoby, které studují v zahraničí.
pedagogika

Rok I.

234 Kč
208 Kč
Formativní hodnocení ve výuce - 11%
Publikace se zabývá formativním hodnocením ve škole. Teorie je doplněna ukázkami s konkrétními nástroji a technikami formativního hodnocení, příklady z praxe a autentickými výroky učitelů a žáků.
pedagogika

Formativní hodnocení ve výuce

305 Kč
271 Kč
Metody pedagogického výzkumu - 11%
Aktualizovaná publikace renomovaného českého autora objasňuje podstatu klasického (kvantitativního) pedagogického výzkumu. Analyzuje jeho základní fáze, informační zdroje a také jeho výhody i nevýhody.
pedagogika

Metody pedagogického výzkumu

359 Kč
319 Kč
L, R, Ř je brnkačka - 11%

Mluvení bude pro děti hračka. Knížka je určena dětem, které se potýkají s výslovností hlásek L, R, Ř.

pedagogika

L, R, Ř je brnkačka

269 Kč
239 Kč
Techniky osobnostního rozvoje a duševní hygieny učitele - 11%
Nároky na pedagogickou profesi stále vzrůstají, zvyšuje se počet žáků a studentů se specifickými vzdělávacími potřebami, stoupá pedagogická odbornost řady rodičů a jejich zájem o spolupráci se školou.
pedagogika

Techniky osobnostního rozvoje a duševní hygieny učitele

314 Kč
279 Kč
Ahoj socho - 11%
Pestrá kniha plná fotografií a kreseb je založena na objevování, poučení i spolupráci dětí a rodičů. Čtenáři se v ní setkají s různými podobami sochy a pomníku od kamenných a bronzových figur po díla, která umělci tvoří vlastním tělem atd.
pedagogika

Ahoj socho

342 Kč
304 Kč
Předškolní pedagogika - 11%
Publikace představuje výchovu dítěte jako významnou sociálně komplexní činnost, jejíž zákonitosti působí v kontextu každodenních zkušeností a prožitků vychovávaného i vychovávajícího.
pedagogika

Předškolní pedagogika

359 Kč
319 Kč
Učit se být učitelem - 11%
Cílem knihy je přispět k diskusi o žádoucí podobě učitelského vzdělání. Kniha představuje texty autorů, kteří se dlouhodobě zabývají otázkami učitelské profese a učitelského vzdělávání v kontextu filosofie a sociologie výchovy, ...
pedagogika

Učit se být učitelem

198 Kč
176 Kč
Socialistická základní škola pohledem pamětníků - 20%
Jak se učilo na základních školách v období normalizace? Nabízíme unikátní soubor vzpomínek učitelů pamětníků, tedy přímých aktérů školního i mimoškolního života. Jejich životní příběhy jsou doplněny o zajímavé tištěné dokumenty.
pedagogika

Socialistická základní škola pohledem pamětníků

275 Kč
220 Kč
Metodologie a logika výzkumu v hudební pedagogice - 20%
Učební text Metodologie a logika výzkumu v hudební pedagogice je určen studentům hudební výchovy všech typů studia na pedagogických fakultách a doktorandům v oboru hudební teorie a pedagogika.
pedagogika
Ukázky

Metodologie a logika výzkumu v hudební pedagogice

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>