Nejprodávanější knihy v roce 2018
báje a legendy

Mahábhárata aneb Velký boj - 6%
(2x)
Staroindický epos Mahábhárata je jedním z nejrozsáhlejších eposů světa, jenž v originále zahrnuje přes dvě stě tisíc veršů. Převyprávění nejpodstatnějších dějových motivů.
báje a legendy

Mahábhárata aneb Velký boj

423 Kč
398 Kč
Rámájana - 6%
Významný staroindický epos v podání předního českého indologa Dušana Zbavitele vychází v nové grafické úpravě.
báje a legendy

Rámájana

253 Kč
238 Kč
Legenda o Sigurdovi a Gudrún / The Legend of Sigurd and Gudrún - 6%
(1x)
Příběh o Sigurdovi a Gudrún je součástí Ságy o Völsunzích, ale hlavní hrdina se objevuje i v Eddě. Tolkien spojil zlomky příběhu v ucelenou linii a zpracoval ji za využití eddického verše, při zachování klasického rozměru i aliterací.
báje a legendy
Ukázky

Legenda o Sigurdovi a Gudrún / The Legend of Sigurd and Gudrún

381 Kč
358 Kč
Anežka Česká – Princezna chudých - 11%
Už odmalička byla výjimečná. Byla to totiž princezna. Narodila se před více než osmi sty lety. Možná se vám to zdá neuvěřitelně dávno. Přes to všechno se od ní můžeme inspirovat a učit i my, i v dnešní době. Zkusíme to děti spolu?
báje a legendy

Anežka Česká – Princezna chudých

44 Kč
39 Kč
Artušův pád - 11%
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

báje a legendy
Ukázky

Artušův pád

313 Kč
278 Kč
Jméno větru - 11%
(2x)
Kvothův příběh - od jeho dětství strávené ve skupině potulných herců, přes léta prožitá jako polodivoký sirotek na ulicích zločinem prolezlého města až po drzý a nepřehlédnutelný vstup do obtížného a nebezpečného studia magie na slavné Univerzitě.
báje a legendy
Ukázky

Jméno větru

619 Kč
550 Kč
Obrazy ze Starého zákona - 11%
Bohatě ilustrovaná autorská kniha Renáty Fučíkové přibližuje současným jazykem starodávné příběhy z Levanty, Mezopotámie a Egypta.
báje a legendy
Ukázky

Obrazy ze Starého zákona

269 Kč
239 Kč
Duch dvou tváří - 6%
(1x)

Sbírka 46 legend více než 30 indiánských kmenů nabízí bohatý a živý průřez narativním dědictvím původních obyvatel Severní Ameriky.

báje a legendy
Ukázky

Duch dvou tváří

253 Kč
238 Kč
Atlas mýtů - Mýtický svět bohů
(1x)
Hrdinové, bohové a příšery na mapách dvanácti tajuplných mytologických světů. Vydejte se s námi na cestu za poznáním světa – a vezmeme to pěkně z gruntu! Atlas mýtů vám totiž přiblíží hned několik úžasných kultur naší planety.
báje a legendy
Ukázky

Atlas mýtů - Mýtický svět bohů

269 Kč
Duše, buď krásná - 11%
Tato kniha obsahuje stovky fotografií, ilustrací, kreseb a map a ve vynikající kombinaci s texty je bohatým zdrojem informací o velmi intenzivním duchovním životě Inuitů.
báje a legendy

Duše, buď krásná

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>