Nejprodávanější tituly v roce 2018
ostatní

Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
ostatní

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Mapa lásky
Slavný pěvec na dalším z nádherných hudebních výletů!
ostatní

Mapa lásky

354 Kč
Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
ostatní

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Archivály

Dvojvinyl Archivály vychází u příležitosti 20 let od založení kapely Budoár staré dámy. 2LP obsahuje výběr toho nejlepšího z prvních čtyř oficiálních alb: Na hraní (2002), My o vlku (2005), Dobrou noc, světlo (2008) a Láva (2012).

ostatní

Archivály

719 Kč
Hity, které si zpíváte o Vánocích
2CD plná nejoblibenějších vánočních písní včetně koled. Novinka krasně zapadá do řady kompilací, které si zpíváte spolu.
ostatní

Hity, které si zpíváte o Vánocích

188 Kč
Chce to hit!
Banjo, punk, melancholie, vtip i romantika v jednom a po třetí písničce zjistíte, že je milujete na celý život. Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto i díky novému albu Chce to hit! A není divu. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a s
ostatní

Chce to hit!

354 Kč
Post Traumatic
Michael Kenji Shinoda je americký hudebník, hudební producent a umělec. Nejvíce je známý jako raper, producent, klávesista, kytarista a také jako vokálista americké hudební skupiny Linkin Park.
ostatní

Post Traumatic

386 Kč
Meditace s citerami
Album Jiřího Mazánka, hudebníka, etnomuzikologa a učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, tentokrát s výběrem citer z různých částí světa.
ostatní

Meditace s citerami

270 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
ostatní

Muna

359 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
ostatní

Noční hlídka

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>