Nejprodávanější tituly v roce 2018
sport a fitness

Jak dokonale zvládnout squash - 20%
Jedinečná publikace, která provede všechny hráče a zájemce o squash tréninkem základních úderů. Autor, zkušený squashový trenér s mezinárodní licencí, radí s výběrem vhodné rakety i ostatního vybavení a připravil více než 50 cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Jak dokonale zvládnout squash

153 Kč
122 Kč
Prevence úrazů pro sportovce - 20%
Předcházet úrazům a přetížením a zároveň dosahovat dobrých sportovních výsledků - to by měl být jeden ze základních úkolů výkonnostních i rekreačních sportovců, trenérů a sportovních manažerů.
sport a fitness
Ukázky

Prevence úrazů pro sportovce

149 Kč
119 Kč
Snowboarding - 11%
Kniha pro každého začínajícího snowboardistu. Poradí jak s materiálovým vybavením, tak detailně popisuje metodiku jízdy na snowboardu.
sport a fitness

Snowboarding

224 Kč
199 Kč
Bubiši  - Bible karate - 11%

Dostává se Vám do rukou neobyčejná kniha o bojových uměních, z které čerpaly mnohé generace mistrů kung-fu / wu-šu, kobudó a karatedó a jež byla zdrojem ponaučení mnohých škol bojových umění v Číně, na Okinawě i v Japonsku.

sport a fitness

Bubiši - Bible karate

428 Kč
380 Kč
Florbal - 20%
Florbal je v současnosti jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících sportů u nás. Hrají ho již tři desítky tisíc registrovaných hráčů a tisíce a tisíce školou povinných kluků i holek a dalších zájemců.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

118 Kč
94 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
sport a fitness

Kompenzační cvičení

199 Kč
Osobní trenér III - 20%
Již třetí z řady velmi úspěšných titulů, ve kterých vám „osobní trenér“ pomáhá najít optimální pohybový režim. Tentokrát vám autor, zkušený trenér fitness, přináší komplexní pohled na cvičení a péči o vlastní tělo.
sport a fitness
Ukázky

Osobní trenér III

123 Kč
98 Kč
Sportovní hry II - 20%
Ve druhém díle úspěšné knihy Sportovní hry přinášíme všem sportovním nadšencům, hráčům i divákům, trenérům mládeže, učitelům a vychovatelům, studentům tělesné výchovy či novinářům základní údaje o 36 známých i neznámých sportovních hrách.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní hry II

118 Kč
94 Kč
Taekwondo - 11%
Kniha obsahuje vedle vysvětlujícího textu desítky názorných obrázků a barevných fotografií.
sport a fitness

Taekwondo

224 Kč
199 Kč
Tenis a děti - 20%
Další titul v ediční řadě Děti a sport je určen široké vrstvě zájemců o dětský tenis s důrazem na dvě masivní cílové skupiny, kterými jsou rodiče dětí začínajících s tenisem a trenéři, respektive vedoucí „tenisových školiček“ v malých i velkých oddílech.
sport a fitness
Ukázky

Tenis a děti

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 336 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 > >>