Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
osobní rozvoj

Síla myšlenky I. - 20%
Jedinečná kniha o síle myšlenky a síle vyřčeného slova, při jejímž čtení vstoupíte do života obyčejných lidí, kterým jejich každodenní život zkřížily silné emoce - láska, závist a nenávist.
osobní rozvoj
Ukázky

Síla myšlenky I.

186 Kč
149 Kč
Teď a tady - 20%
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí,
osobní rozvoj
Ukázky

Teď a tady

169 Kč
135 Kč
Umění dialogu - 20%
(1x)
Jak stručně, výstižně a s respektem k zájmům druhého vyjádřit svoje myšlenky?
osobní rozvoj
Ukázky

Umění dialogu

212 Kč
170 Kč
Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
osobní rozvoj
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
10 nejdražších manažerských chyb - 20%
Učte se z chyb druhých, je zbytečné dělat vlastní chyby. Manažeři, kteří při řízení svých lidí dělají ty nejzásadnější chyby, své firmě škodí a stojí ji spoustu peněz. Neděláte vy či vaši kolegové manažeři tyto chyby také?
osobní rozvoj
Ukázky

10 nejdražších manažerských chyb

237 Kč
190 Kč
K sebedůvěře krok za krokem - 20%
Na mnoho otázek ohledně sebedůvěry vám odpoví velmi čtivá a praktická knížka, v jejímž novém vydání se navíc dozvíte, jak s menším úsilím dosáhnout větších výsledků.
osobní rozvoj
Ukázky

K sebedůvěře krok za krokem

186 Kč
149 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
osobní rozvoj
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Přesvědčivá prezentace - 20%
Umět přesvědčivě prezentovat a komunikovat je dnes silnou konkurenční výhodou každého, kdo prezentuje své představy, plány, projekty, výsledky, produkty či myšlenky.
osobní rozvoj
Ukázky

Přesvědčivá prezentace

186 Kč
149 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
osobní rozvoj
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
osobní rozvoj
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 398 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 40 > >>