Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
osobní rozvoj

Posilněte si svoji vůli - 20%
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstí" a vůle je jeho druhou přirozeností.
osobní rozvoj
Ukázky

Posilněte si svoji vůli

161 Kč
129 Kč
S výživou zdravě po celý rok - 20%
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku.
osobní rozvoj
Ukázky

S výživou zdravě po celý rok

161 Kč
129 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
100+1 otázek a odpovědí o chůzi, nejen nordické - 20%
Trávíte většinu času vsedě či vleže? Je vaše tělesná kondice špatná? Máte nadváhu? Pak je tato knížka určena právě vám. Renomované české autorky se zamýšlí nad chůzí, jakožto nejběžnější pohybovou činností člověka.
osobní rozvoj
Ukázky

100+1 otázek a odpovědí o chůzi, nejen nordické

118 Kč
94 Kč
Koučování - 20%
Možná jste už také někde slyšeli věty typu "tak jsem ho zkoučoval, kouč nám dobře poradil, jak máme zlepšit prodeje, nejsem na tom tak špatně, abych měl kouče" a podobně. Jak je vidět, pod pojmem koučování si každý představuje trochu něco jiného.
osobní rozvoj
Ukázky

Koučování

135 Kč
108 Kč
Kreativní management v praxi - 20%
Publikace určená všem vedoucím pracovníkům s přímými podřízenými poskytuje praktickou příručku pro jednání a komunikaci se svými lidmi v nejčastějších situacích.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní management v praxi

144 Kč
115 Kč
Nenechte se šikanovat kolegou - 20%
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenechte se šikanovat kolegou

135 Kč
108 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Grafologie pro personalisty a manažery - 20%
Chcete se rychleji orientovat v myšlení a chování svých profesních partnerů? Toužíte podpořit své sebepoznání, vlastní seberozvoj a zvýšit svou sociální inteligenci?
osobní rozvoj
Ukázky

Grafologie pro personalisty a manažery

186 Kč
149 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Zobrazuji 381 - 390 z 398 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 > >>