Nejprodávanější knihy v roce 2018
komiksy

Anča a Pepík 3.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
komiksy

Anča a Pepík 3.

341 Kč
Ubulená hromádka štěstí
Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční.
komiksy

Ubulená hromádka štěstí

179 Kč
TGM
(1x)
V knize sledujeme cestu Tomáše Garrigue Masaryka, zjišťujeme, jak se v různých životních etapách vyvíjejí jeho názory, postoje a jaké hodnoty zastával, Připomeneme si události, jež ovlivnily společenské dění před vznikem Československa a kterých byl Masaryk součástí.
komiksy

TGM

359 Kč
Dospělost je mýtus
(1x)
Internetová senzace v knižní podobě! Tenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o...
komiksy

Dospělost je mýtus

179 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
komiksy

Divoši

356 Kč
Divočina II.
Pokračování epického příběhu z daleké budoucnosti. Lidé přeživají v jediném městě. Pod ním vládne Divočina. Rozuzlení konfliktu lidí a zvířat je na dosah.
komiksy

Divočina II.

448 Kč
20 000 mil pod mořem
Pro čtenáře od 9 let jsme připravili komiksové vydání známého dobrodružného románu Julese Verna, kterého díky jeho fascinujícím příběhům mnozí označují za zakladatele sci-fi literatury.
komiksy

20 000 mil pod mořem

185 Kč
Garfield, král zvěřiny č. 50
Vyražte do džungle na safari zábavy se lví dravostí, krokodýlí žravostí a sloním apetitem!
komiksy

Garfield, král zvěřiny č. 50

134 Kč
Přátelé z pravěku
V tomto komiksovém svazku naleznou malí i velcí čtenáři příběhy brontosaura Punti, ryboještěra Bonifáce, čolka Radúze a žáby Mahuleny, krokodýla Kryšpína a řady dalších hrdinů.
komiksy

Přátelé z pravěku

179 Kč
Světoví Češi 2
(1x)

I v novodobých dějinách naší země se objevuje celá řada velkých postav, na které můžeme být právem hrdi. Hlavně k nim se také obrací druhý díl oblíbené populárně-naučné publikace pro děti, ale i mnohé dospělé.

komiksy

Světoví Češi 2

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 167 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>