Nejprodávanější tituly v roce 2018
písňové texty

Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
písňové texty
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč
Ej, moja paranoia! - 20%
Sbírka textů jedné z nejvýraznějších osobností českého kulturního dění druhé poloviny XX. století - spisovatele, dramatika, herce a písničkáře.
písňové texty
Ukázky

Ej, moja paranoia!

169 Kč
135 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.
písňové texty

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Zuby nehty - 11%
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
písňové texty

Zuby nehty

268 Kč
238 Kč
Antizpěvník - 11%
Kniha přináší autorský výběr z písňových textů a libret Jaroslava Jeronýma Neduhy psaných pro skupinu Extempore, jež se z původně folkové formace postupně přetvářela, až se stala jednou z nejvýznamnějších českých rockových kapel.
písňové texty

Antizpěvník

270 Kč
240 Kč
Chtěl jsem jí zazpívat - 11%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.
písňové texty

Chtěl jsem jí zazpívat

259 Kč
230 Kč
Kampak běžíš, ježku - 20%
Skoumal inspiruje českou textařskou elitu ale i zpětně on je inspirován vtipnými a hravými texty Emanuela Frynty, Zdeňka Svěráka, Jana Vodňanského či Pavla Šruta. Řadu skladeb si zpívá buď autor sám, nebo s doprovodem dětských interpretů
písňové texty
Ukázky

Kampak běžíš, ježku

99 Kč
79 Kč
Písně země Nairi - 11%
(1x)
Antologie arménské lidové a trubadúrské poezie, poprvé v češtině.
písňové texty

Písně země Nairi

178 Kč
158 Kč
Pec nám spadla - 12 písniček snadných k zahrání - 11%
Kalamajka, mik, mik, mik, Šla Nanynka do zelí, Jede, jede poštovský panáček, Když jsem já sloužil – vaše dítě si může zahrát a zazpívat oblíbené lidové písničky.
písňové texty

Pec nám spadla - 12 písniček snadných k zahrání

323 Kč
287 Kč
Za modrou oblohu vděčíme mrakům - 11%
Autor textu měl několikrát v životě kliku.
písňové texty

Za modrou oblohu vděčíme mrakům

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>