Nejprodávanější Kniha v roce 2018
korespondence

Dadakorespondence - 11%
Jádrem knihy Vladimíra Syrovátky jsou dopisy, kuriózní stížnosti či žádosti o odpovědi na paradoxní otázky ( jak sám říká, dadaistické inovativní návrhy), které adresoval významným úřadům a institucím včetně Kanceláře prezidenta republiky.
korespondence

Dadakorespondence

178 Kč
158 Kč
Dílo - 11%
(1x)
Tajemný básník, úspěšný boxer, umělecký kritik, který nenechal jediné slavné jméno na pokoji, skandalista, ředitel revue Maintenant, do níž přispíval výhradně sám, dadaista předtím, než to slovo Tristan Tzara vyřkl.
korespondence

Dílo

356 Kč
316 Kč
Dopisy hledajícího probuzení - 11%
(1x)
Rozsáhlý výbor z korespondence básníka, filosofa a indologa René Daumala, kterou francouzský editor označil za jednu z nejkrásnějších ve 20. století, zahrnuje období 1932-1944, tedy období po rozpadu literární skupiny Vysoká hra až do autorovy smrti.
korespondence

Dopisy hledajícího probuzení

242 Kč
215 Kč
Kontrolní závěr: Miloslav Kala
Sborník textů téměř šedesáti autorek a autorů, který je koncipován jako dárek k padesátinám Miloslava Kaly, prezidenta Nejvyššího kontrolního úřadu.
korespondence

Kontrolní závěr: Miloslav Kala

72 Kč
Psáno z Říma, psáno ze Ženevy - 11%
Dopisy dvou osobností českého posrpnového exilu jsou především kronikou exilového časopisu Listy, současně podávají obraz vzajemných vztahů mezi Čechoslováky v zahraničí i domácím disentem a jejich společného úsilí o návrat svobody.
korespondence

Psáno z Říma, psáno ze Ženevy

260 Kč
231 Kč
Tábor - Plzeň
Tento svazek z edice Imago et verbum je věnován výběru z korespondence mezi Karlem Valtrem a pěti plzeňskými adresáty (Vladimír Venda, Josef Hrubý, Václav Malina, Bronislav Losenický, Jiří Patera).
korespondence

Tábor - Plzeň

32 Kč
Schwarzheide - Nezapomeňte! - 11%
Vzpomínky těch, kteří přežili krutost esesáků ještě v době, kdy byl Hitler mrtev a válka skončila.
korespondence

Schwarzheide - Nezapomeňte!

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3