Nejprodávanější tituly v roce 2018
běh

Šťastný života běh - 11%
Ve své nové knize Miloš Škorpil popisuje, co zažívá běžec na trase ultramaratonu nebo při několikadenních závodech, kdy pro únavu a vyčerpání ani pořádně neví, zda se mu to všechno jenom nezdá.
běh

Šťastný života běh

251 Kč
223 Kč
Bosé běhání - 11%
Michael Sandler patří mezi průkopníky bosého běhání, a proto je právě on ideálním průvodcem, jak začít s bosým běháním. Srozumitelně a neideologicky popisuje základní prvek bosého běhání, jímž je technika.
běh

Bosé běhání

314 Kč
279 Kč
Velká kniha běhání - 20%
(1x)
Kniha, doplněná velkým množstvím obrázků a ilustračních fotografií, je určena začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím rekreačním a kondičním sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice, redukce váhy i zvyšování výkonnosti.
běh
Ukázky

Velká kniha běhání

339 Kč
271 Kč
Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
běh
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
Survival - 11%
V době, kdy jsem běhala ultramaratony mě přátelé často zahrnovali otázkami: Nejsi blázen? Jak můžeš tak dlouho běžet? Není to nuda? Na co při tom myslíš? Jak se přinutíš běžet? Moje kniha na většinu z těchto otázek odpovídá.
běh

Survival

198 Kč
176 Kč
Běh na lyžích - 20%
Běh na lyžích je krásný sport, který je pro mnoho lidí každoročně prostředkem k úniku ze šedivých kanceláří a z ruchu měst do bílé, tiché přírody. Pro některé je i příležitostí pro srovnání vlastních schopností se soupeři v závodě.
běh
Ukázky

Běh na lyžích

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3