Nejprodávanější audioknihy v roce 2018

Petr Pan
(1x)

Klasická pohádka z pera skotského novináře, dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho.

Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Nechtěl být nikdy dospělý, a proto zůstal navěky dítětem, aby si mohl pořád hrát.

Petr Pan

269 Kč
Vražda v lázních
Čtvrtý díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského.
Ukázky

Vražda v lázních

269 Kč
Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka
(2x)
Pátý díl začíná klíčovým zlomem v zápase mezi katolíky, kteří se snaží o návrat ke starým pořádkům, a kališníky, vedenými mladým Jiřím z Poděbrad, který obsadí Prahu. Doba klidu končí a rozhoří se domácí válka.

Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka

359 Kč
Klaun si povídá s Bohem
(5x)
Jiří Suchý je člověk mnoha profesí. Zpěvák, divadelník, básník a výtvarník, kterého zná u nás snad každý. Ne každý ale ví, že jeho hudební kariéra, jak sám říká, začala v pražském kostele svaté Anežky České, kde jako malý hoch ministroval.
Ukázky

Klaun si povídá s Bohem

149 Kč
Soudné sestry
(2x)
Úžasná Zeměplocha č. 6. Na Zeměploše, která je placatá a putuje vesmírem na zádech obrovské želvy.

Soudné sestry

323 Kč
Sál smrti
Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.

Sál smrti

305 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
Ukázky

Hana

299 Kč
Prašina
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
Ukázky

Prašina

299 Kč
Severská mytologie
(6x)
Krutý sever zabydleli drsní bohové, kteří neváhali stvořit svět z mrtvého obra – z jeho masa se stala hlína, z kostí vznikly hory, krev a pot se proměnily v moře.

Severská mytologie

296 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>