Nejprodávanější tituly v roce 2018
sci-fi

Čelo bouře 1
První svazek druhé knihy milirary sci-fi cyklu o válkách s Posleeny.
sci-fi

Čelo bouře 1

280 Kč
Povstání
Čtvrtý díl ságy Země upírů o hrdinských činech Davida Valentina začíná dva dny po závěrečné tragédii románu Hromoklín. Hrstka neozbrojených mužů, kteří přežili u Bern Woods, je na útěku.
sci-fi

Povstání

269 Kč
Příběh Zoe

Jmenuji se Zoe Boutin-Perryová. Jsem kolonistka uvízlá na neprobádaném, smrtícím světě. Modla pro rasu mimozemšťanů. Hráč a pěšec v mezihvězdné partii šachů o záchranu lidstva nebo případný pozorovatel jeho pádu. Čtvrtý díl sci-fi série Koloniální války.

sci-fi

Příběh Zoe

242 Kč
Simpsonovská komiksová promenáda
Další várka komiksového příběhu z rodiny Simpsonových.
sci-fi

Simpsonovská komiksová promenáda

269 Kč
Škola ohně
Druhý díl sci-fi řady Starfist. Boj, zrada a vražda na hranici lidmi obývaného vesmíru...
sci-fi

Škola ohně

250 Kč
Hromoklín
Série o Zemi upírů zaznamenala okamžitý úspěch, jak komerční tak i ze strany kritiky, čehož je mimo jiné důkazem i Cena Comptona Crooka pro nejlepší románový debut pro první díl.
sci-fi

Hromoklín

268 Kč
Levá ruka boží
(4x)
Levá ruka boží přináší příběh o životě a hledání víry ve světě, jejž postihla blíže nespecifikovaná katastrofa. Je první částí trilogie, která vychází v celosvětové premiéře a která má všechny předpoklady stát se mezinárodním bestsellerem.
sci-fi

Levá ruka boží

314 Kč
Velkorysost sama
Tenhle kocour už dávno nepotřebuje zvláštní představování - vždyť už je to jeh jednatřicátá kniha! Takže připravte svou bránici. Přichází další konzerva kočičí zábavy!
sci-fi

Velkorysost sama

89 Kč
Žena černé magie
Vyšetřovatel nadpřirozených případů Quincey Morris a jeho parťačka, čarodějka Libby Chastainová, jsou povoláni, aby osvobodili zoufalou rodinu od smrtící kletby, jejíž původ se datuje až do dob salemských honů na čarodějnice.
sci-fi

Žena černé magie

233 Kč
Návrat s plnou parádou
Strážce se vrací do Vaucansonu, neboť chce nalézt právní důkazy, které by zbavily Delacourta vlastnictví Donžonu. Kačer Herbert se snaží vniknout do města, kde není vítán, pomocí zázračného lektvaru, který mu změní obličej v masku smrti...
sci-fi

Návrat s plnou parádou

253 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 506 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 51 > >>