Nejprodávanější tituly v roce 2018
cestování

Transsibiřská magistrála - 11%
(1x)
Autor ve své čtvrté knize věnované Rusku seznamuje čtenáře s nejdelší železniční tratí na světě od prvních plánů až po současnost.
cestování

Transsibiřská magistrála

351 Kč
312 Kč
Atlas odlehlých ostrovů - 11%
(6x)
V dnešním globalizovaném světě se zdá téměř nemožné, že ještě existují těžce dosažitelná místa. Obrazová publikace s doprovodnými příběhy. Nejkrásnější kniha Podzimního knižního veletrhu (2012)- cena města Havlíčkův Brod.
cestování

Atlas odlehlých ostrovů

493 Kč
438 Kč
Příběhy velkých měst - 11%
Od počátků urbanizace v Mezopotámii až po dnešní globální metropole byla velká města průvodním znakem rozvoje lidské civilizace. Kniha Příběhy velkých měst vypráví jejich příběhy počínaje starověkem, od Uruku a Memfisu až po Jeruzalém a Alexandrii.
cestování

Příběhy velkých měst

359 Kč
319 Kč
Travel Bible (vydání pro rok 2019) - 11%
A je tady! Třetí vydání cestovatelské bible, po kterém čtenáři dlouho volali. Bestseller posledních několika let se opět dočkal výrazného rozšíření a mnoha aktualizací. Všem cestovatelům tak nabídne ještě víc a bude jim plnohodnotným průvodcem.
cestování

Travel Bible (vydání pro rok 2019)

404 Kč
359 Kč
Thajsko - 20%
Tento průvodce popisuje 23 nejkrásnějších ostrovů Thajska, které autor sám navštívil a nafotil. Každý ostrov má v knize svou kapitolu. Každá kapitola má pevnou strukturu, prvním bodem je poloha ostrova a jeho zařazení do skupiny ostrovů.
cestování
Ukázky

Thajsko

89 Kč
71 Kč
Encyklopedie magických míst - 11%
(1x)
Lákají vás dobrodružné cesty do tajuplných končin naší vlasti, kde ožívají mýty a zjevují se nadpřirozené bytosti? Chcete na vlastní kůži pocítit sílu a magičnost posvátných míst, které uctívali už naši dávní předkové? Máte rádi tajemstvím opředené příběhy a dodnes neodhalené a provokující záhady?
cestování

Encyklopedie magických míst

449 Kč
399 Kč
Obvšeník - 11%
Daniel Landa, zpěvák, herec, scénárista, skladatel, lektor, jezdec rally a boxer tak volně navazuje na svoji úspěšnou prvotinu Všeník, tentokrát z prostředí Nového Zélandu.
cestování

Obvšeník

341 Kč
303 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma - 11%
(3x)
Největší cestovatelské dobrodružství od dob Honzíkovy cesty! Mladý student Ladislav Zibura v létě 2014 hodil batoh na záda a vydal se na pouť do Jeruzaléma.
cestování

40 dní pěšky do Jeruzaléma

359 Kč
319 Kč
Bojiště severních Čech - Bitvy o severní průsmyky
Kniha Jindřicha Brože se zabývá bitvami na tomto území a detailně přibližuje čtenáři události dávno minulé. Kniha je doplněna mapami, souřadnicemi GPS a především řadou fotografií v textu v barevné příloze.
cestování

Bojiště severních Čech - Bitvy o severní průsmyky

108 Kč
Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského - 11%
(1x)
Tentokrát nás spisovatel Otomar Dvořák seznámí se starobylým „krajem bechyňským“, jenž kdysi sahal od rakouských a moravských hranic až k pohoří Brdy a k Vltavě nad Prahou.
cestování

Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 599 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 60 > >>