Nejprodávanější tituly v roce 2018
osobní rozvoj

Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
osobní rozvoj

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 11%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

359 Kč
319 Kč
Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě - 11%
(4x)
V dnešní době neustálé online dostupnosti většina lidí ztratila schopnost ponořit se hluboce do práce a své dny místo toho tráví v horečné smršti emailů a sociálních sítí, aniž by si uvědomovali, že existuje lepší možnost.
osobní rozvoj

Hluboká práce: Pravidla pro soustředěný úspěch v roztěkaném světě

314 Kč
279 Kč
Kreativní zápisník - 11%
(10x)
Jestliže připustíte myšlenku, že kreativita je něco jako myšlenkový sval, který se dá cvičit, pak jste právě objevili skvělého trenéra! Tento zápisník je velice zábavný společník, jenž umí hravou formou rozvíjet kreativitu, uchovávat nejlepší nápady.
osobní rozvoj
Ukázky

Kreativní zápisník

293 Kč
260 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
osobní rozvoj

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
osobní rozvoj

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
osobní rozvoj

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Bůh chodí po světě vždycky inkognito - 11%
(15x)
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných.
osobní rozvoj

Bůh chodí po světě vždycky inkognito

268 Kč
238 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
osobní rozvoj

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 887 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 89 > >>