Nejprodávanější tituly v roce 2018
výtvarné umění

Základy malování akvarelem - 11%
Technika akvarelu vnáší do tvorby další rozměr – barvu. Barva nás obklopuje stále a všude, neexistuje na světě předmět, který by neměl nějakou barvu.
výtvarné umění

Základy malování akvarelem

269 Kč
239 Kč
Český komiks 1. poloviny 20. století
(3x)
Obrazově bohatá kniha Heleny Diesing vyplňuje prázdné místo na poli české pop kultury. Autorka na základě rozsáhlé rešerše dobových periodik shrnuje dosud nezmapované období českého komiksu.
výtvarné umění

Český komiks 1. poloviny 20. století

637 Kč
Máj - 11%
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
výtvarné umění

Máj

584 Kč
519 Kč
Recepty starých mistrů - 11%
Kniha historických malířských receptů je určena malířům, restaurátorům, historikům a milovníkům umění.
výtvarné umění

Recepty starých mistrů

449 Kč
399 Kč
Theodor Pištěk - Člověk a stroj - 11%
Výpravná publikace je věnována dílu klasika českého výtvarného umění Theodora Pištěka. Zaměřuje se na jeho malby, reliéfy a instalace, jež mají souvislost s automobily, motory, jejich součástmi a fragmenty.
výtvarné umění
Ukázky

Theodor Pištěk - Člověk a stroj

441 Kč
392 Kč
Stopy tuše (čínské malířské texty) - 11%
(1x)
S komentáři a průvodními texty vychází první česká překladová antologie čínských klasických malířských textů, kterými mistři tušové malby formulovali a komentovali své umění v nejrůznějších epochách jeho vývoje a zrání.
výtvarné umění

Stopy tuše (čínské malířské texty)

531 Kč
472 Kč
V panelech a bublinách. Kapitoly z teorie komiksu - 11%
(2x)
Kniha si klade za cíl přehledně pojednat a k dalšímu použití nabídnout rozličné koncepty i přístupy, jimiž lze komiksové texty novými způsoby číst a interpretovat, zkoumat i analyzovat.
výtvarné umění

V panelech a bublinách. Kapitoly z teorie komiksu

332 Kč
295 Kč
Scénické tradice Latinské Ameriky - 11%
Monografie věnovaná ibero-africkým a indiánským kultům a slavnostem a doplněná rozsáhlou obrazovou dokumentací nabízí srovnání původních scénických tradic tří kontinentů, které se po objevu Nového světa setkaly v prostoru Jižní Ameriky.
výtvarné umění

Scénické tradice Latinské Ameriky

216 Kč
192 Kč
Kouzlo karoserie - 11%
Obrazová publikace mistra kresby pana Václava Zapadlíka obsahuje 80 černobílých i barevných obrázku, náčrtků a návrhů karoserií automobilových veteránů. Část z uvedeného obsahu nebyla ještě nikdy publikována!
výtvarné umění

Kouzlo karoserie

351 Kč
312 Kč
Čínská malba
(1x)
Publikace Čínská malba přináší jedinečné pohledy na současné čínské výtvarné umění nejen očima čínských a českých teoretiků umění, ale také samotných autorů, kteří patří k nejvýznamnějším současným čínským malířům.
výtvarné umění

Čínská malba

169 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 394 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 40 > >>