Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging.
Kniha našich předních odborníků vychází pro velký zájem v novém, již čtvrtém vydání, které autoři aktualizovali s ohledem na nejnovější poznatky a zkušenosti z praxe.
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
Nejucelenější herbářové dílo v historii českých zemí, jehož 6. díl je věnován bylinám, které jsou méně známé nebo se na našem trhu objevily teprve nedávno. Tento díl vyšel na rozdíl od předchozích pěti s černobílými ilustracemi.
Naučte se základům jógy v klidu vašeho domova. Jóga pro začátečníky je základním průvodcem, jak začít s jógou. Kniha je jednoduchým a srozumitelným návodem pro pochopení základů jógy.
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.