Jonno Proudfoot, Tim Noakes, Sally-Ann Creedová - Revoluce v ...
Skladem

Revoluce v opravdovém jídle: Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování

Nakladatel: Publixing 2018
Skladem
584 Kč

Anotace

Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.
Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Recepty a teorie, které jsem "spolkl" jedním dechem. Není to žádná dieta, ale životní styl, který navíc chutná. Říci někomu, že hubnu jedením škvarků je navíc super startovací fráze pro zahájení rozhovoru :)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Revoluce v opravdovém jídle
Autor:
Proudfoot, Jonno, Noakes, Tim a Creedová, Sally-Ann
Nakladatel:
Publixing
EAN:
9780992757373
ISBN:
978-0-9927573-7-3
Doporučená prodejní cena:
649 Kč
Překlad:
Schultze, Petra
Popis:
1× kniha, brožovaná, 304 stran, česky
Rozměry:
20,5 × 26,5 cm
Rok vydání:
2018 (1. vydání)