Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
kuchařky

Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
kuchařky
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Léčení pohybem - 20%
Léčení pohybem je uzemňující i povznášející moderní meditační praxe založená na tradicích extatického tance.
kuchařky
Ukázky

Léčení pohybem

195 Kč
156 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
kuchařky
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Vánoční kuchařka - 20%
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem.
kuchařky
Ukázky

Vánoční kuchařka

119 Kč
95 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Pivovarnictví - 20%
(1x)
Pivo se začalo pravděpodobně vyrábět již před desetitisíci lety v Mezopotámii. V této knize jsou popsány dějiny výroby zlatavého moku s některými zvyky a pověrami, které se k tomuto nápoji váží.
kuchařky
Ukázky

Pivovarnictví

212 Kč
170 Kč
Ájurvédská kuchařka - 20%
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Ájurvédská kuchařka

465 Kč
372 Kč
Bezlepkové laskominy 2 - 20%
Ve druhém dílu kuchařky Bezlepkové laskominy najdete desítky receptů na tradiční koláče a bábovky, ale i veganské raw dezerty nebo proteinové buchty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy 2

82 Kč
66 Kč
Zdravé fitness dobroty - 20%
Chcete mlsat zdravě a bez výčitek? Sportujete a chcete si po tréninku dopřát chutnou, zdravou, proteinovou sladkou svačinku? Pak je pro vás tato e-kniha jako stvořená. Najdete v ní recepty jak na pečené, tak zastudena připravované dezerty.
kuchařky
Ukázky

Zdravé fitness dobroty

79 Kč
63 Kč
(ne)Sladkosti - 20%
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
kuchařky
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>