Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
romantika

Katovská láska - 20%
(1x)
Román o lásce dvou mužů v době panování Karla IV. Dokáže láska překonat stavovský rozdíl mezi urozeným mladíkem Vítkem a hrdinou příběhu, nalezencem, kterého vychoval kat?
romantika
Ukázky

Katovská láska

129 Kč
103 Kč
Nárok na lásku - 20%

Co je láska? To, že toho druhého přitahuješ? Že si užiješ několik minut vzrušení? Když cítíš k někomu druhému to, co tě nutí žít dál? Tohle vše prožívá Petr a jeho přátelé v novém příběhu „Nárok na lásku“. Láska umí potěšit, ale i zabolet.

romantika
Ukázky

Nárok na lásku

129 Kč
103 Kč
Otoč se tváří ke slunci - 20%
Když Alice potřebuje udělat tlustou čáru za minulostí, přesídlení na venkovský statek se zdá být skvělý nápad. Dům je však zatížen věcným břemenem – útulkem pro opuštěná zvířata, což přináší řadu nečekaných potíží.
romantika
Ukázky

Otoč se tváří ke slunci

189 Kč
151 Kč
Cesta Osudu - 20%
(4x)
Sára jede se svým nejlepším přítelem Dominikem na svůj rozlučkový večírek se svobodou, neboť se další den má provdat za svého přítele a partnera Samuela.
romantika
Ukázky

Cesta Osudu

149 Kč
119 Kč
Rusovláska - 20%
Když Tereza přijde o práci asistentky, přemýšlí, kde vzít rychle peníze na živobytí. Její přítel fotograf odjel dělat reportáž do zahraničí, a ona si musí poradit sama. Proto se nechá zaměstnat jako domina, ...
romantika
Ukázky

Rusovláska

129 Kč
103 Kč
Božský cizinec - 20%
(3x)

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika
Ukázky

Božský cizinec

198 Kč
158 Kč
Dokud se budeš smát
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Dokud se budeš smát

169 Kč
Minuta na rozloučenou
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
Setkání v Opeře
(2x)
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Setkání v Opeře

159 Kč
200 kg lásky - 20%
Jsem tlustá, tak to prostě je. Nemám jen pár kilo nadváhy. Jsem slonice, rozežraná tlustá kráva. Tak nějak mě obyčejně častují ti, co mě potkávají na ulici. Proto už raději moc nevycházím, abych to nemusela poslouchat.
romantika
Ukázky

200 kg lásky

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>