Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2018

Jedlová samota
(2x)
Dramatizovaná četba kriminálního thrilleru podle skutečné události Jedlová samota.

Jedlová samota

179 Kč
Kdo zabil Snížka?
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.

Kdo zabil Snížka?

224 Kč
Nejlepší pohádky o čertech
Klasické i převyprávěné filmové pohádky, v nichž vystupují čerti v rolích ochránců spravedlnosti a dobra.

Nejlepší pohádky o čertech

267 Kč
Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka
(2x)
Pátý díl začíná klíčovým zlomem v zápase mezi katolíky, kteří se snaží o návrat ke starým pořádkům, a kališníky, vedenými mladým Jiřím z Poděbrad, který obsadí Prahu. Doba klidu končí a rozhoří se domácí válka.

Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka

359 Kč
Strážce boleslavského mystéria
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
Případů se ujímá Jeeves

Pět povídek slavného britského humoristy, ve kterých ožívá svět staré dobré Anglie s mladými pány v kamaších, jejich strýčky, tetami, snoubenkami, komorníky a čaji o páté.

Případů se ujímá Jeeves

269 Kč
Svět bez stížností
(1x)
Audio verze bestselleru Willa Bowena. To, že stěžováním si škodíme především sami, tuší asi většina z nás. Stěžování je ale tak silný a rozšířený návyk, že k tomu, abychom se ho zbavili, potřebujeme informace, podporu a ten správný impulz.

Svět bez stížností

169 Kč
Boss Babiš
(6x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.

Boss Babiš

269 Kč
Sál smrti
Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.

Sál smrti

305 Kč
Prašina
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
Ukázky

Prašina

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 600 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 60 > >>