Nejprodávanější Kniha v roce 2018
svět

O rájích a peklech Jihovýchodní Asie - 11%
Cesto-faktopis o Jihovýchodní Asii přináší čtenářsky přívětivý pohled na historii, přírodu, kulturu a etnika této části světa. Její příběh je podán v souvislostech, vzájemných vztazích i s vazbami ke světu.
svět

O rájích a peklech Jihovýchodní Asie

404 Kč
359 Kč
Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen - 11%
Tyto publikace si nekladou za cíl nabídnout encyklopedický přehled o navštívených zemích, ale spíše poskytnout jejich návštěvníkům základní informaci.
svět

Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen

144 Kč
128 Kč
Kia Ora E Hoa - 11%
Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám.
svět

Kia Ora E Hoa

296 Kč
263 Kč
Slohovník aneb Paříž má šarm - 11%
Vydejte se s námi do Paříže, prozkoumejte její nejznámější památky a zjistěte, v čem spočívá její neopakovatelné kouzlo!
svět

Slohovník aneb Paříž má šarm

269 Kč
239 Kč
Srí Lanka - Lonely Planet
Díky čemu je Srí Lanka tak úžasná destinace? Jsou tu skvělé pláže, starobylá kultura, výtečné surfování, safari se spoustou zvířat, chutné jídlo, proslulý osvěžující čaj i srdeční a vlídní lidé. S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet.
svět

Srí Lanka - Lonely Planet

269 Kč
Atlas – co je kde na Zemi - 11%
První dětský atlas, který předvádí náš svět ve 3D zobrazení. Díky jeho více než 60 speciálně vytvořeným trojrozměrným mapám a ilustracím se malí čtenáři seznámí se všemi světadíly Země. V úvodu Atlas navíc přináší i obrazové vysvětlení jejího vývoje.
svět

Atlas – co je kde na Zemi

359 Kč
319 Kč
Bedekr: Francie - 11%
0blíbený a zábavný cestopis s konkrétními radami a tipy pro cestovatele podle TV cyklu přichází opět v knižní podobě!
svět

Bedekr: Francie

242 Kč
215 Kč
Kanárské ostrovy - 11%
Kniha pojednává o dobrodružné cestě po Kanárském souostroví autem, pěšky, lodí a letadlem. Popisuje celou cestu a vše, co při ní autor poznal a prožil, kde a jak se svými přáteli nocoval.
svět

Kanárské ostrovy

242 Kč
215 Kč
Příběhy zámků v Čechách a na Moravě - 11%
Zámek není jen dominanta kraje, elegantní rozsáhlá budova nebo výstavní obytný objekt některého z četných šlechtických rodů, jež žily na našem území, zámek je především místo s bohatou historií, sahající hluboko do národní minulosti.
svět

Příběhy zámků v Čechách a na Moravě

314 Kč
279 Kč
Hurá na kajak! - 11%
(2x)
Další kniha autorského týmu Doktora Racka s neznámými fotografiemi Ladislava Sitenského. Prach a volovo! Nevíte, kam za pořádným dobrodružstvím?
svět

Hurá na kajak!

311 Kč
276 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 197 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>