Nejprodávanější tituly v roce 2018
medicína

Mozek a jeho duše - 20%
(1x)
Již čtvrté vydání čtenářsky úspěšné knihy z pera oblíbeného vědeckého esejisty MUDr. Františka Koukolíka pojednává o vztahu mozku a chování, který je jedním z klíčových směrů jak základního, tak užitého výzkumu.
medicína
Ukázky

Mozek a jeho duše

250 Kč
200 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
medicína

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Francouzská nemoc v radách lékařů 16. století - 11%
(1x)
Konsilia tvořila důležitou součást středověké i raně novověké odborné lékařské literatury. Literární konsilium obsahovalo písemné vylíčení jednoho konkrétního případu pacienta a lékařovu radu na léčebný postup.
medicína

Francouzská nemoc v radách lékařů 16. století

179 Kč
159 Kč
Masa a moc - 11%
Rozsáhlý esej o davové psychologii, vydaný poprvé v roce 1960.
medicína

Masa a moc

495 Kč
440 Kč
Reprodukční medicína - 11%
Kniha je souhrnem všech informací pro lékaře, kteří se věnují problematice reprodukční medicíny. Zahrnuje všechny dílčí lékařské obory, jež reprodukční medicínu tvoří – kromě gynekologie, andrologie a embryologie...
medicína

Reprodukční medicína

703 Kč
625 Kč
Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
medicína
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
medicína
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Dějiny medicíny - 11%
Dějiny medicíny Roye Portera jsou mimořádným dílem, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity.
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

1 347 Kč
1 198 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
medicína

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 598 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 60 > >>