Nejprodávanější Kniha v roce 2018
romány

Lék na smutek
(1x)
Na Mariku, gynekoložku a porodní lékařku, se valí jedna pohroma za druhou. Manžel jí umírá na rakovinu a krátce nato ztratí i svého jediného, třiadvacetiletého syna, u něhož náhle propukla dědičná choroba jater.
romány

Lék na smutek

296 Kč
Alicina síť
(1x)
Rok po vypuknutí první světové války, v době, kdy byly ženy podceňované a svázané společenskými normami, se Eve Gardinerová zatoužila vymanit konvencím a přispět k válečnému úsilí své vlasti více, než umožňovala typická ženská úloha ošetřovatelky.
romány

Alicina síť

134 Kč
Velká iluze
Literární odborníci Waltariho románovou prvotinu srovnávají s díly takových velikánů jako Francis Scott Fitzgerald a Ernest Hemingway.
romány

Velká iluze

206 Kč
Boží hora
(1x)
Knihu Boží hora může čtenář vnímat jako jakousi fotografii už zmizelé Neapole, ale také jako hluboký alegorický příběh se silným poetickým nábojem.
romány

Boží hora

170 Kč
Panenky z ráje
Srdceryvný příběh egyptských dívek žijících v muslimské rodině, kde být ženou znamená mlčet, bez nároku na vlastní názor či přání dodržovat zaběhnuté zvyky a plnit vůli mužů.
romány

Panenky z ráje

314 Kč
Přehodit řeku
Na podzim roku 1934 se v malém hotýlku Záhoří u Svatojánských proudů ubytuje německý inženýr Rudolf Formis a z vlastnoručně vyrobené tajné vysílačky zahájí pravidelné protinacistické rozhlasové vysílání do své někdejší vlasti.
romány

Přehodit řeku

206 Kč
Příležitost
Fascinující příběh, odehrávající se v polovině devatenáctého století, vypráví o Biancovi, muži se záhadným původem a nadpřirozenými schopnostmi, který je kvůli spiknutí pařížských pozitivistů nucen opustit Evropu, aby se nakonec usadil v Argentině.
romány

Příležitost

269 Kč
Ta dlouhá vlna za kýlem
Jak naložit s válkou, která už patří dějinám, ale neskončila pro ty, kdo ji šťastně přežili, když se k nim zákeřně vrátí tam, kde ji vůbec nečekali?
romány

Ta dlouhá vlna za kýlem

223 Kč
Zapomeň na minulost
Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.
romány

Zapomeň na minulost

296 Kč
Zrnka soli
Román Zrnka soli skládá ze střípků vzájemně se prolínajících příběhů mozaiku historie jednoho fiktivního evangelického sboru. Příběhy vypráví řada postav, mnohdy oddělených časem, ale vždy propojených místem.
romány

Zrnka soli

170 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 118 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>