Nejprodávanější Kniha v roce 2018
romány

Zrnka soli
Román Zrnka soli skládá ze střípků vzájemně se prolínajících příběhů mozaiku historie jednoho fiktivního evangelického sboru. Příběhy vypráví řada postav, mnohdy oddělených časem, ale vždy propojených místem.
romány

Zrnka soli

170 Kč
Polštář
(2x)
Hořkosladký román o složitých rodinných vztazích a moderní Americe. Výtečné čtení pro každého, od univerzitního profesora po švadlenu.
romány
Ukázky

Polštář

340 Kč
My nejsme my
Eileen, dcera irských imigrantů, se v New Yorku 50. let snaží za každou cenu vymanit z prostředí poznamenaného chudobou a alkoholem.
romány

My nejsme my

404 Kč
Soudruh Nula
(5x)
Kolosální román současného spisovatele Li Era nás zavádí do dob, v nichž se rodil čínský komunismus.
romány

Soudruh Nula

359 Kč
Clařino tajemství
Strašlivé tajemství, jež je začátkem velkého dramatu.
romány

Clařino tajemství

269 Kč
Chvála pravdy - 76%
Román uznávaného švédského spisovatele Torgny Lindgrena (1938–2017) z roku 1991 klade otázku, kde leží hranice mezi skutečností a fikcí, co je pravda a co je lež, a zdali je falsifikát opravdu jen podvodnou nápodobou skutečnosti...
romány

Chvála pravdy

182 Kč
44 Kč
Když se kruh uzavřel
(1x)
Dobrodružný román na pomezí thrilleru a gangsterky se odehrává v nedávné minulosti a současnosti.
romány

Když se kruh uzavřel

224 Kč
Mrtvá schránka
Vypravěčem románu Mrtvá schránka je mladý muž, který po divokém dospívání vstoupil do cizinecké legie a nyní si obstarává peníze tím, že do pečlivě vybudované sítě schránek posílá z Jižní Ameriky tenoučké obálky s důkladně zabaleným bílým práškem.
romány
Ukázky

Mrtvá schránka

179 Kč
Nedokonaný čas
Románová tvorba Bronislawa Wildsteina není českým čtenářům neznámá, a to díky překladu titulu Údolí nicoty (2008, česky Pulchra, 2010), příběhu novináře, který se v postkomunistickém Polsku pokouší rozplést síť zrad a intrik.
romány

Nedokonaný čas

539 Kč
Nech mě jít
(1x)
Louis Lasker má svou rodinu nade všechno rád. Jedinou výjimku představují situace, kdy členy své rodiny upřímně nesnáší. Tento rozpor se táhne hluboko do historie, v níž sehrála svou roli celá řada událostí: rozvod jeho otce, smrt jeho matky, dob
romány

Nech mě jít

341 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 119 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>