Nejprodávanější hudba v roce 2018
ostatní

Sens - 11%
Album Sens dámského violoncellového dua Tara Fuki potvrzuje výjimečné postavení této kapely na poli alternativní scény. Duo tvoří zpívající violoncellistky Andrea Konstankiewicz-Nazir a Dorota Barová. Sens obsahuje deset autorských skladeb, všechny písně, jak je u Tara Fuki zvykem, jsou v polštině.
ostatní

Sens

269 Kč
239 Kč
Lesní zvěř - 11%
Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři a slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
ostatní

Lesní zvěř

269 Kč
239 Kč
Singalana - 11%
Ženská vokální skupina Yellow Sisters prochází svým zpěvem s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r´n´b, world music, jazzu i reggae.
ostatní

Singalana

269 Kč
239 Kč
Dick O´Brass - 11%
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
ostatní

Dick O´Brass

224 Kč
199 Kč
Elida - 11%
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
ostatní

Elida

314 Kč
279 Kč
Písně nepísně - 11%
Vladimír Václavek zhudebnil texty básníků Bohuslava Reynka, F. G. Lorcy, Antonína Přidala a několik vlastních textů. Deska se nahrávala v brněnském hudebním studiu Luboše Malinovského.
ostatní

Písně nepísně

269 Kč
239 Kč
Arabigbit - 11%
Funky-beat-jazz, jak se charakterizuje devítičlenné hudební sdružení, se na albu představuje s vlastními česky i anglicky zpívanými skladbami, které v podání Chorchestru zvednou ze židlí i zapřísáhlé netanečníky.
ostatní

Arabigbit

89 Kč
79 Kč
Breadcrumb Trail - 11%
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.
ostatní

Breadcrumb Trail

269 Kč
239 Kč
Black Point Totality Sampler I. - 6%
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.
ostatní

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
159 Kč
Ruská deska / Manželé I - 6%
První dvě desky skupiny Lesika Hajdovského.
ostatní

Ruská deska / Manželé I

212 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 100 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>