Nejprodávanější Kniha v roce 2018
cizojazyčná

Milan Knížák - Žít jinak
Milan Knížák náleží k tvůrcům, jejichž dílo i postoje fascinují a zároveň znepokojují a provokují svou nesmlouvavou přímočarostí, ojedinělou schopností působit snad ve všech sférách umělecké činnosti a niternou potřebou přesahovat hranice umění.
cizojazyčná
Ukázky

Milan Knížák - Žít jinak

558 Kč
Slovo o pluku Igorově - 11%
Roku 1185 se novgorodsko-severský kníže Igor Svjatoslavič vydal na pochod proti kočovným turkickým Polovcům. Jeho výprava dopadla neslavně, a právě o ní podává svědectví tento věhlasný staroruský epos.
cizojazyčná
Ukázky

Slovo o pluku Igorově

122 Kč
108 Kč
Filmaři všech zemí, spojte se! / Filmmakers of the World, Unite!/ - 11%
(1x)
Dvojjazyčná publikace se zaměřuje na kulturní výměnu spjatou s pobytem filmařů ze třetího světa v Československu. Zahrnuje rozhovory s některými z režisérů.
cizojazyčná

Filmaři všech zemí, spojte se! / Filmmakers of the World, Unite!/

243 Kč
216 Kč
The School Trip - 11%
Komiksový příběh o školním výletu, který jednou zažil každý z nás. První vydání vzniklo v rámci stáže Nikoly v ateliéru ilustrace Georga Barbera v Halle v nákladu 30 kusů na tamnější kopírce.
cizojazyčná

The School Trip

108 Kč
96 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(2x)
Staré pověsti české a moravské jsou dalším svazkem edice Adaptovaná česká próza. Jsou určené studentům češtiny jako cizího jazyka na úrovni A2.
cizojazyčná
Ukázky

Staré pověsti české a moravské

221 Kč
196 Kč
Knulp/Knulp - 6%
Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě.
cizojazyčná

Knulp/Knulp

236 Kč
222 Kč
Prevítem snadno a rychle /bilingvní/ - 6%
(1x)
První díl bilingvního, anglicko-českého vydání úspěšné humorné série líčí rodičovské trampoty a život rodiny z pohledu novorozence.
cizojazyčná

Prevítem snadno a rychle /bilingvní/

168 Kč
158 Kč
White Fang - Bílý Tesák (+CD) - 11%
(7x)
Próza Jacka Londona Bílý tesák uvádí inovativní metodu výuky angličtiny pomocí souběžného postupného překladu. Průvodní CD v angličtině namluvil David Fellowes.
cizojazyčná

White Fang - Bílý Tesák (+CD)

323 Kč
287 Kč
Židovské pohádky a legendy - 11%
Vltavský vodník a mluvící zvířata, létající démoni, zloději a milosrdní lidé, a mezi jiným také králové Starého zákona Šalamoun a David – z této barevné příze je spředeno klubko židovských pohádek a pověstí.
cizojazyčná

Židovské pohádky a legendy

324 Kč
288 Kč
Elisabetta - 11%
Rakousko v roce 1854: Mladá bavorská vévodkyně Alžběta podává rakouskému císaři Františku Josefovi ve slavnostně vyzdobeném vídeňském kostele sv. Augustina ruku k manželskému svazku. Italská verze publikace.
cizojazyčná

Elisabetta

270 Kč
240 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 283 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 29 > >>